.

.

Тенис на Раклет грил, Електрическа скара Techwood за помещения, корейски, барбекю, Свалящ се Антипригарная решетка 2 в 1, бързо нагряване с мощност 1500 W с 8 противнями за т?

Тенис на Раклет грил, Електрическа скара Techwood за помещения, корейски, барбекю, Свалящ се Антипригарная решетка 2 в 1, бързо нагряване

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

120 60 Hz 1500 Вата 8 Плешки с приятна на допир дръжка за приготвяне на сирене раклет, гарнитури и сосове, а също и за поддържане на ястията топли.Благодарение на мощност 1500 W той може да се готви месо, зеленчуци и морски дарове, само за няколко минути.Температурата на готвене 392-536°c от топла до обжариваемой ви позволява да приготвяте разнообразни ястия. Голяма решетка за печене 2 в 1 с реверсивным езда 19 х 9 см.Грапавата страна ви позволява да приготвяте на скара желаните ястия, а рифленую повърхност може да се пържи със следи от скара и лесно премахване на излишните мазнини.Плоска повърхност, грил, идеален за приготвяне на вкусни палачинки. видимият светлинен индикатор и нескользящие крачета осигуряват безопасността на употребата.Регулируем температурен режим за универсални възможности за готвене.Решетка за печене и 8 топлоустойчива противней за раклет са подвижни и лесни за почистване.Готварски повърхност с незалепващо покритие прави ежедневното приготвяне на храна лесно, полезно и вкусно. Голяма решетка за печене 2 в 1 с реверсивным езда 19 х 9 см.Грапавата страна ви позволява да приготвяте на скара желаните ястия, а рифленую повърхност може да се пържи със следи от скара и лесно премахване на излишните мазнини.Плоска повърхност, грил, идеален за приготвяне на вкусни палачинки. видимият светлинен индикатор и нескользящие крачета осигуряват безопасността на употребата.Регулируем температурен режим за универсални възможности за готвене.Решетка за печене и 8 топлоустойчива противней за раклет са подвижни и лесни за почистване.Готварски повърхност с незалепващо покритие прави ежедневното приготвяне на храна лесно, полезно и вкусно.

Други функции

Най-добри сделки