.

.

WALNUTA 480P HD Камера в Настолен Лаптоп Камерата Скоба за микрофон Видео Пружинен Скоба Дизайн с Висока прецизност (Цвят: B)

WALNUTA 480P HD Камера в Настолен Лаптоп Камерата Скоба за микрофон Видео Пружинен Скоба Дизайн с Висока прецизност (Цвят: B)

BGN 77.69

Брой продукти
На склад

Продуктът се определя с помощта на пружинен затягане дизайн на външния вид на изделия от дизайна на повече от 360 °, на главата на 30 ° може да се регулира нагоре и надолу вграден цифров микрофон, директен гласов чат в рамките на 10 метра.Потребителски специален оптичен обектив с висока точност и свеж ефект. резолюция 480p, прозорец по подразбиране 640 *480. дължина на въжето е 1.45 метра, което е удобно за определяне.Продуктът се определя с помощта на пружинен затягане дизайн на външния вид на изделия от дизайна на повече от 360 °, на главата на 30 ° може да се регулира нагоре и надолу. вграден цифров микрофон, директен гласов чат в рамките на 10 метра.Потребителски специален оптичен обектив с висока точност и свеж ефект. резолюция 480p, прозорец по подразбиране 640*480. дължината на линията е 1.45 метра, което е удобно за определяне.0, съвместими с вашия компютър 1.Автоматичен баланс на бялото, автоматична настройка на цветовете.Поддържа XP /win7/win8/windows10 / Vista/ и различен софтуер за видеоконференции.Технически характеристики на : Светлочувствителен елемент : CMOS Тип интерфейс : USB2.0 + 3,5 мм Резолюция : 640x480 прилагането Тип : лаптоп /монитор LCD размер на пиксела камера : 12 милиона Местоположение на продукта : за дома/бизнес Вид на продукта : HD камера Дължина на кабела : 1,25 м Бележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Опаковка : 1x Уеб камера.

Други функции

Най-добри сделки