.

.

Кутия за съхранение на Кутии KOHGFT, Рафтове за напитки в Хладилника, 2-Слойный Прозрачен Штабелируемый Самокатящийся, за килер или Хладилни опаковка Кутии или Консер?

Кутия за съхранение на Кутии KOHGFT, Рафтове за напитки в Хладилника, 2-Слойный Прозрачен Штабелируемый Самокатящийся, за килер или Хладилни

BGN 37.75

Брой продукти
На склад

★ ПО-дебел материал : по-твърда и издръжливи в сравнение, по-красива и по-практично за използване с хладилник ★ Дръжка с канали : я лесно да се заеме, а двупосочна дръжка с канали е по-удобно.Долният слой е по-голяма дугообразную бразда, която не може да бъде заключена. ★ ГОЛЯМА дъговидна горловина : в нея се поберат 10 кутии, подредени за съхранение ви дава възможност да се спести място. ★ 2-слойная конструкция с автоматично откатыванием : по-удобно да го вземе, не трябва да се променят положението е по-удобно да се вземат по високите етажи. ★ Прозрачен И напреднали : подходящ за всички видове кутии, подходящи за бутилки обем 200-330 мл, конвенционални или дълги кутии.Кажете сбогом на хаотично настаняване.Дръжка дизайн позволява лесно да го извадя.Чекмеджето за съхранение може да побира едновременно 10 кутии и може автоматично запълване на пространството.Прозрачен материал ви позволява да видите останки от напитката, което е удобно за навременно попълване.Той е добър помощник за любителите на напитки, които не може да бъде пренебрегван.Информация за продукта : Материал : домашни любимци Размер : 34*13.3 смЦвет : прозрачен Място за съхранение : хладилник, всекидневна, трапезария, кухня, бюро Списък на продуктите : 1 * кутия за съхранение Забележка : 1. При ръчни измерения има леко разминаване, както и подробности зависят от действителния продукт. Ако ви обърква качеството на продукта или имате някакви други въпроси, можете да ни изпратите имейл, и ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Други функции

Най-добри сделки