.

.

Коледна Музикална Ковчег Vifemify Дървена Коледна Музикална Ковчег Коледна Украса и Подарък за децата, Коледна Украса (червен)

Коледна Музикална Ковчег Vifemify Дървена Коледна Музикална Ковчег Коледна Украса и Подарък за децата, Коледна Украса (червен)

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Изработен е от висококачествен естествен дървен материал, не е замърсител на околната среда, трайни и надеждниЛесен за използване музикален ковчег, леко завъртете я, тя издава ясен звук и позволява на хората да се отървете от шум. n в допълнение, към него е приложен набор от аксесоари позволява на децата свободно да събере музика и увеличаване на удоволствието.Можете да го поставите в шкаф за обувки, хвърли за телевизор, камина и т. Това ще бъде перфектен подарък.С изискан дизайн и високо качество, това е изискана празнична декорация за деца.Изработен е от висококачествен естествен дървен материал, не е замърсител на околната среда, трайни и надеждни.Лесен за използване музикален ковчег, леко завъртете я, тя издава ясен звук и позволява на хората да се отървете от шум. n в допълнение, към него е приложен набор от аксесоари позволява на децата свободно да събере музика и увеличаване на удоволствието.Можете да го поставите в шкаф за обувки, хвърли за телевизор, камина и т. Това ще бъде перфектен подарък.С изискан дизайн и високо качество, това е изискана празнична декорация за деца.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Коледна музикална шкатулкаматериал : дърво Приложимо възраст : Обща дължина : приблизително 11x21 см /4,3 х 8,3 инча съдържание на Пакета : 1 х Коледна музикална шкатулка9 х Аксесоари.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Christmas Music Box
Material:
Wood
Applicable Age:
GeneralSize
Package List:
1 x Christmas Music Box9 x Accessories
Най-добри сделки