.

.

Различни Перламутровое Масло За Придаване на обем на устните, Мини-Набор от Блесков за устни с Перли и Блясък, Трайно и Хранително Масло за Придаване на блясък устн?

Различни Перламутровое Масло За Придаване на обем на устните, Мини-Набор от Блесков за устни с Перли и Блясък, Трайно и Хранително Масло

BGN 3.26

Брой продукти
На склад

? Идеален блестящ грим за устни - Тази лъскава течност, червило, нанесенная на устните, придава на вашите устни решително и приятен външен видПривлече вниманието на всички времена. ? Овлажнител - В състава на гланц за устни влизат масло от какао, пчелен восък и етерични масла, които ефективно да задържат влагата на устните си и постоянно да ги запази лъскава и хидратирана. ? Гланц-червило - Проста формула пигмент създава дискретен красив цвят, лесно се нанася. ? Перфектния подарък - Подходящи за лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруги, приятелки на деня на благодарността, рожден ден, Коледа, Хелоуин или други празници. ? Костюм за всички поколения - независимо Дали сте жена или студентка, един старт на визажистка или професионален художник.Този хидратиращ гланц за устни подходящ за вас.Различни Перламутровое масло за даване на пухлости устните.

Други функции

Най-добри сделки