.

.

12 Комплекти Игли за копчета за дънки, 4 бр., Силиконова Разширява Пуговица за талията панталони за мъже и жени, Без пришивания, Свалящ се Пуговица за талията на панта?

12 Комплекти Игли за копчета за дънки, 4 бр., Силиконова Разширява Пуговица за талията панталони за мъже и жени, Без пришивания, Свалящ

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Спестете пари】 панталоните Ви са твърде тесни или твърде свободни, за да седне по размер?Имате нужда от перфектна двойкаИнсталиране пинов за бутони - най-добрият начин за решаване на тези проблеми.Можете да го използвате без шевни и лесно и удобно се носят любимите си дрехи, като по този начин спестява разходи за закупуване на нови дрехи. 【Материал 】 Instant бутон перфектна форма, изработен от устойчив на корозия метал премиум-клас, който е здрав, издръжлив и не е податлива на ерозия.Нашата метална основата е по-дебела на други, тя не се огъва и не се свива под натиска на пръстите. 【Комбинирана опаковка】 12 комплекти игли за копчета за дънки, 4 бр Силиконови разширява пуговица за талията панталони за мъже и жени, не зашива Свалящ се instant пуговица за талията на панталоните.16 деним от бутони се поставят в пластмасови кутии, които са удобни за съхраняване, както и лесно за следващата употреба.имаш ли можеше да бъде по-голям избор. 【Лесно да носите със себе си】 Набор от игли за копчета за дънки малък и удобен за носене.Можете да го вземете със себе си в колата, офиса и за пътуване, което е много удобно за използване. 【ПОКУПКА БЕЗ да се притеснявате】 Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с високо качество на достъпна цена.Ако не сте доволни от продукт, моля, веднага се свържете с нас по електронната поща, нашият екип следпродажбено обслужване ще ви осигури задоволително решение в рамките на 24 часа!. 【Спестете пари】 панталоните Ви са твърде тесни или твърде свободни, за да седне по размер?Имате нужда от перфектна двойка.Инсталиране пинов за бутони - най-добрият начин за решаване на тези проблеми.Можете да го използвате без шевни и лесно и удобно се носят любимите си дрехи, като по този начин спестява разходи за закупуване на нови дрехи. 【Материал 】 Instant бутон перфектна форма, изработен от устойчив на корозия метал премиум-клас, който е здрав, издръжлив и не е податлива на ерозия.Нашата метална основата е по-дебела на други, тя не се огъва и не се свива под натиска на пръстите. 【Комбинирана опаковка】 12 комплекти игли за копчета за дънки, 4 бр Силиконови разширява пуговица за талията панталони за мъже и жени, не зашива Свалящ се instant пуговица за талията на панталоните.16 деним от бутони се поставят в пластмасови кутии, които са удобни за съхраняване, както и лесно за следващата употреба.

Други функции

Най-добри сделки