.

.

DE-LIANG 1: 1 Меки лък тел форма за шиене за възрастни жени, Напълно закрепен лък тел за драпиране портновского сляпо, ръцете си за направата на модели, Възрастен в Пълен ?

DE-LIANG 1: 1 Меки лък тел форма за шиене за възрастни жени, Напълно закрепен лък тел за драпиране портновского сляпо, ръцете си за направата

BGN 27.99

Брой продукти
На склад

Това шевни дръжки за възрастни женски униформи, това е 100% изцяло ръчно изработени, женски шевни дръжки за драпиране на фигуратаИ извитите ръце по естествен начин е близо до човешкото мащаб, имитирующему човешки пропорции, представени под формата на ръката.Материали : Напълно еластичен, изработен от памучна и ленена тъкан, подходяща за лични предпазни завеси.Плат удобни и дишащи, но класически и здрав плат за шиене идеален за шивачки. размер : за Възрастни жени с дълги ръце, размер 1 : 1 е равен на 60 см, лакътя : 23 см (9 инча) Дебелина на ръката : 26 см (10.2 инча) на Китката : 16,5 см (6,5 инча).Лесен за използване - ръкави бързо са приложени към формата на рокля с помощта на възглавница (болтове в комплекта не са включени).Стандартен размер за шивашки ръкави, рокли шивачка.ИЗДРЪЖЛИВ - можете да отпаривать и глад директно в ръката.Всички материали на прекрасно понасят висока температура и попадането на вода.Много високо качество и достъпна цена.Цвят : Натурален бежов хлопчатобумажный лен цвят.Update : Благодарение на използването на кърпа за снаждане плечей също е подобрен, а има дебелина намалени, и ръкав естествено се намира в непосредствена близост до рамо.Високо качество -шивашки и ръчно изработени изпълнени на високо ниво, подлакътници, изцяло запълнило и обтянуты памучна ленена кърпа.То добре сшито от твърди дъски, поддържани в областта на пройм и китките.Красиви заоблени рамото глава.Професионални подлакътници за шивашки.Моля, обърнете внимание : цветовата гама на своята практика за аксесоари може да се различават малко от цветовата гама своята практика за униформи отделно.това е много професионални висококачествени меки ръце за възрастни жени за портновского сляпо, под формата на рокли, размер за възрастни 1 : 1, дължина 60 виж меки ръце с шарките на завесите напълно се прикрепят. ✔ размер : пълен размер 1 : 1 равна дължина 60 см, така че това е ръка на възрастен в пълен размер. ✔ материал : памук, лен. ✔ НАПЪЛНО ЗАКРЕПЛЯЕМЫЕ - игли могат да влизат в памук по цялата дължина, здраво държат игли при драпировке. ✔ ЛЕСНА УПОТРЕБА - ръкави бързо са приложени към формата на рокля с помощта на възглавница (болтове в комплекта не са включени). ✔ ЗДРАВ - можете да отпаривать и глад директно в ръката.Всички материали на прекрасно понасят висока температура и попадането на вода.

Други функции

Най-добри сделки