.

.

Wokape 60 Комплекти 4 Цвята 14 мм Магнитна Закопчалка на Копчета Гама от Комплект, Магнитна Закопчалка Закопчалка САМ Занаятите Шиене на Копчета Комплекти за Плетене Ко?

Wokape 60 Комплекти 4 Цвята 14 мм Магнитна Закопчалка на Копчета Гама от Комплект, Магнитна Закопчалка Закопчалка САМ Занаятите Шиене на Копчета

BGN 6.22

Брой продукти
На склад

【 Че получавате 】 В този комплект вие ще получите 60 комплекти за 4-те цветови 14-мм магнитни застежек копчета, включително и бронзови / пушечно-черен / сребрист / златниВсеки цвят и размер 15 комплекти. различни цветове и размери, достатъчни, за да можете да направите най занаяти собствените си ръце. 【Интелигентен дизайн 】 Всеки набор се състои от две ключалки и две шайби, достатъчно количество за задоволяване на различни нужди.Высокофункциональные магнитни скоби са изработени от магнитен гематита, като само два бутона, ще се окажат на място, те защелкнутся заедно, когато ги сервират близо един до друг. 【Лесна употреба】- По време на производство, не се изискват никакви инструменти, просто поставете шипа в тъкан или материал, след това сгънете, в комплекта са включени основи, силни магнитни бутони са лесни за инсталиране.Е изработен от метал, метод на многослойни гальванопокрытия, не губи цвета си с течение на времето, дълъг износване. 【Различни цветове и размери】 на Разположение с магнитни бутоните с диаметър 14 мм и 18 мм от злато, бронз, сребро и черно-кафяв цвят.Можете да изберете правилния размер в съответствие с вашите нужди.Цветът не избледнява, идеален за подмяна на различни копчета и застежек. 【 Широко приложение 】 - Големите копчета за бродерия за портмонета, чанти, дрехи, чанти за бродерия, чантата; е Добър заместител утерянным пуговицам, добавляющая украшение към вашите поделкам. 【 Че получавате 】 В този комплект вие ще получите 60 комплекти за 4-те цветови 14-мм магнитни застежек копчета, включително и бронзови / пушечно-черен / сребрист / златни.Всеки цвят и размер 15 комплекти. различни цветове и размери, достатъчни, за да можете да направите най занаяти собствените си ръце. 【Интелигентен дизайн 】 Всеки набор се състои от две ключалки и две шайби, достатъчно количество за задоволяване на различни нужди.Высокофункциональные магнитни скоби са изработени от магнитен гематита, като само два бутона, ще се окажат на място, те защелкнутся заедно, когато ги сервират близо един до друг. 【Лесна употреба】- По време на производство, не се изискват никакви инструменти, просто поставете шипа в тъкан или материал, след това сгънете, в комплекта са включени основи, силни магнитни бутони са лесни за инсталиране.Е изработен от метал, метод на многослойни гальванопокрытия, не губи цвета си с течение на времето, дълъг износване. 【Различни цветове и размери】 на Разположение с магнитни бутоните с диаметър 14 мм и 18 мм от злато, бронз, сребро и черно-кафяв цвят.Можете да изберете правилния размер в съответствие с вашите нужди.Цветът не избледнява, идеален за подмяна на различни копчета и застежек.

Други функции

☁ Material:
Metal
☁ Diameter:
14 mm
☁ Color:
Silver, Bronze, Gunblack, Gold
★ Package Included:
☁ 15 sets :
☁ 15 sets :
☁ 15 sets :
☁ 15 sets :
☁ In total:
60sets
Най-добри сделки