.

.

Бамбукова Четка за миене на съдове, Дълги, 2 опаковки, Бамбук Работна четка, Комплект Кухненски Дървени Скрубери за Измиване на Чугунени тигана/на Саксията, Натурал?

Бамбукова Четка за миене на съдове, Дълги, 2 опаковки, Бамбук Работна четка, Комплект Кухненски Дървени Скрубери за Измиване на

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Лесно счищается петно】 : Высокоплотная издръжлив бамбук четина позволява лесно белите петна с различни повърхности, без износване и драскотини 【Почистване на чинии, тигани, тенджери】 : Бамбук четка с дължина 10 инча, идеален за измиване на съдове, чугунени тигани и други упорити петна. четка за почистване на кухня в опаковка от 2 теми, удобни за ежедневна употреба и за замяна. 【Широко приложение】 : Кухненски дървени тел за миене на зеленчуци и плодове, разделочных дъски, цепки, кухненски мивки и още много други са трайни, затова можете да ги използвате за почистване на скара или премахване на въглища трохи преди и след приготвяне на скара. 【Естествен, екологичен】 : Изработен е от 100% естествен бамбук, който се поддава на компостированию и е безвреден за околната среда.Бамбук дръжка и четина от полза за вашето здраве и на земята. 【Съвети за грижа -съхранявайте на сухо след употреба на】 : Бамбук - това растение (като дърво), така че не се накисва го във вода след употреба.Моля, дръж го, за да изсъхне на въздуха.Изберете от естествен бамбук, има висока плътност на трайни бамбук коса, може да чисти зеленчуци и плодове, дъски за рязане, цепка, кухненска мивка и т., е най-добрият помощник за вашата кухня.

Други функции

Най-добри сделки