.

.

TOYANDONA Креативна Поставка за монитор Странично Настолна Поставка за монитор, Прибиращи Стелажи за Съхранение на Стоки за Домашния Офис (Розов)

TOYANDONA Креативна Поставка за монитор Странично Настолна Поставка за монитор, Прибиращи Стелажи за Съхранение на Стоки за Домашния

BGN 22.14

Брой продукти
На склад

* Лесен и щедър външен дизайн * Може да съхранява предмети на дъното, което позволява да се спести много място. * Лесен практичен дизайн, можете да го поставите на всяко място на бюрото си. * Подходящ за използване в дома, в офиса, в училище и т. * Поставка за монитор, изпълнена с изящно, а нейният цвят е лесно отклеить. * Лесен и щедър външен дизайн. * Може да съхранява предмети на дъното, което позволява да се спести много място. * Лесен практичен дизайн, можете да го поставите на всяко място на бюрото си. * Подходящ за използване в дома, в офиса, в училище и т. * Поставка за монитор, изпълнена с изящно, а нейният цвят е лесно отклеить.Характеристики Материал : Размерът на таксата : около 64,00x20,00 X16,00 см/25,15 X7,86 X6,29 инча Предпоставка включва 1 х поставка за монитор на компютъра.

Други функции

Най-добри сделки