.

.

Квадратни очила за четене AEZUNI Oversize за жени, Модни Големи очила за четене голям размер 1,00 1,50 2,00 2,50 3,00 3,50 (Светло Сиво, на 1,5)

Квадратни очила за четене AEZUNI Oversize за жени, Модни Големи очила за четене голям размер 1,00 1,50 2,00 2,50 3,00 3,50 (Светло

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[Дамски очила за четене oversize sqaure] Лесен и щедър дизайн неподвластен на времето, светло сив квадратни рамки на очила за четене 1,5 не само украсява с формата на лицето, но и ви дарява с чист изгледБило то четене или работа, класически дизайн, идеален за жена, която следи модните и индивидуалност, ще ви даде много комплименти. [Прозрачни лещи]: Увеличително стъкло за четене 1.50 have се характеризират с висока прозрачност, устойчивост на надраскване, леки, позволяват лесно четене на малки петна, без да се обръща главата си.Лещи с висока разделителна способност - не се измива, без изкривявания, възстановяване на истинския цвят, осигуряват сверхчеткое зрение.Също така има от 1,00 x до 3,50 x, изберете правилния градус в съответствие с вашите нужди.Съвети : Моля, свалям филма, преди да използвате. [удобна засаждане] : Очила за четене AEZUNI имат ергономичен дизайн, пълнозърнести носа облицовка, подходящи за всички видове носа.Почти не чувствате присъствието на очила за четене, те не са належащи, не се открояват в червено, че осигурява удобно носене.Използвайте здрави винтове вместо пружинен панти, максимум продължителност на живота.С голяма форма на очите, е по-широка визия, чувства достатъчно яснота. [Повод+размер] : Дизайнерски очила подходящи за ежедневна употреба.Използвайте го при изпълнение на домашна работа, игри на телефона, извършване на ръчна работа и т. Нека да направим така, че да изглеждат красиви и елегантни в ежедневието!Големи четци 1.5 за жени (средно и голямо лице) -Ширина на обектива : 55 мм, переносица : 20 мм, дължина виска : 145 mm, височина на обектива : 46 мм, дължина рамки : 148 mm. Не са подходящи за малки. [Mailto + 90 дни връщане на парите] : Вие ще получите 1 * сладко от очила за четене 1,5, 1 * отвертка за обслужване, 1 * въже от загуба, 1 * платнена торба, 1 * мека кърпа за почистване и 1 * добра фирмена кутия за подарък. 100% без риск да опитате!Ако се случи някаква повреда, просто се свържете с продавача без колебание, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!. [Дамски очила за четене oversize sqaure] Лесен и щедър дизайн неподвластен на времето, светло сив квадратни рамки на очила за четене 1,5 не само украсява с формата на лицето, но и ви дарява с чист изглед.Било то четене или работа, класически дизайн, идеален за жена, която следи модните и индивидуалност, ще ви даде много комплименти. [Прозрачни лещи]: Увеличително стъкло за четене 1.50 have се характеризират с висока прозрачност, устойчивост на надраскване, леки, позволяват лесно четене на малки петна, без да се обръща главата си.

Други функции

Най-добри сделки