.

.

Калъф за предна седалка GARELF Dog за автомобили, Здрав Калъф за предна седалка за кучета от 1-Еластичен колан за безопасност за кучета, Водоустойчив Пълна Защита със Ст?

Калъф за предна седалка GARELF Dog за автомобили, Здрав Калъф за предна седалка за кучета от 1-Еластичен колан за безопасност

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

? УНИВЕРСАЛНА засаждане : Калъф за предна седалка е с универсален размер 39 "L × 19,2" W за повечето автомобилиС този калъф за столчета за автомобил за вашите домашни любимци кучета могат да пътуват с вас на предната седалка и да се отървете от всички проблеми, причинени от пускането на домашни любимци на улицата. ? Високо качество : Цялата ни калъф за предна седалка се състои от 4 различни слоеве–600 D полиестер, мек памук, водоустойчив полиестер и противоплъзгаща основа, което го прави разкошен, здрав, водоустойчив, нескользящим, че е добре да стоят на място и да защитава вашето предната седалка на мръсни лапи, отломки и драскотини. ? ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ и инсталиране : лесно почистване на мокри кърпички или се пере в машина.За да се улесни инсталирането, защелкните колани с катарами около останалите главата, поставете монтиране на седалката между възглавници и поставете долната пола на седалката.Можете лесно да прикачите калъф до предния седалката на колата. ?ОБМИСЛЕН ПОДАРЪК : Ние трябва да пристегиваться колан за безопасност, така че ще бъде правилно, ако ние също така ще запомни за сигурността на нашите кучета по време на пътуване.GARELF поканени ви 1 свободен еластичен колан, единият край на който е прикрепен към врата на кучето, а другият - към ключалката на колана на автомобила.Погрижете се за своята дворняжку в случай на рязко спиране. ? ЦЯЛОСТНА ЗАЩИТА на Вашият домашен любимец заслужава най-доброто!Той осигурява комфорт на вашите домашни любимци, но този революционен протектор за седалки завинаги ще ви избави от рутинната работа по почистване на столче за кола.Ако той не отговаря на вашите очаквания, можете да го върнете за получаване на пълно обезщетение.Безплатен еластичен колан за вашия домашен любимец ще го направи по-удобна и безопасна. 2) Водоустойчив.Използването на технология за горещо пресоване, Оксфорд с водоустойчив покритие и водоустойчив TPU ви позволява да направите седалка на 100% водоустойчив. 3) Защита от надраскване.Калъф за седалка за кучета, изработени от тежка рамка от плат Оксфорд с подобрена шевове, устойчиви на надраскване и предоставя на трайно ползване. 4) Нескользящий. 1 Трайни облегалки за глава с защелкивающимися катарами, 1 прислужници на седалката и нескользящая гумена подложка ще осигури поемане на своята практика за задната седалка на колата за кучета, и не ще му позволи да се плъзне.

Други функции

Най-добри сделки