.

.

Мексиканските мини-Сомбреро YAJUA Mariachi 6 инча за мексикански тематични партита или Малка шапка за кучета/Котки (Различни цветове в една опаковка)

Мексиканските мини-Сомбреро YAJUA Mariachi 6 инча за мексикански тематични партита или Малка шапка за кучета/Котки (Различни цветове в една

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

★ ПРИЯТЕН ДИЗАЙН на "МАЛКИЯ" РАЗМЕР - шапки са с диаметър 6 инчаПоставете ги в центъра на масата или поставете вашия домашен любимец, за да се получи чудесен костюм. ★ Задължително за партита в мексикански ТЕМИ - изненадайте гостите на тези великолепно выглядящими мини-шляпками Charro. Идеално за партита на 5 май и на 16 септември!. ★ ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО КАЧЕСТВО И МАЙСТОРСТВО на ИЗПЪЛНЕНИЕ - тези велур шапка може да се използва отново и отново в продължение на години, като всяка шапка е изработена ръчно, а качеството е превъзходно. ★ ШАПКА СЛУЧАЙНО ЦВЯТ в една опаковка - Шапки са в произволни цветове.Всички шапки изпълнени нашите майстори от различни цветове и конци.Няма две напълно еднакви шапки. ★ УДЪЛЖЕНА гаранция 30 дни - За нас е важно вашето удовлетворение; ние гарантираме, безплатна замяна или възстановяване, ако нещо се обърка със стока, в рамките на 30 дни от момента на покупката.

Други функции

Най-добри сделки