.

.

Toyvian 1 Комплект Индукционный Топката за Пръскане на Вода, Играчка-Разбрызгиватель За Баня, Играчки За Душата, Аниматронные Играчки, Плаващ лихвен Играчка, Детска Иг?

Toyvian 1 Комплект Индукционный Топката за Пръскане на Вода, Играчка-Разбрызгиватель За Баня, Играчки За Душата, Аниматронные Играчки, Плаващ

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Детска играчка за душата на : Външния вид на повърхността е много гладка, обработка със заоблени ъгли, без ъгли и неравни ръбоведетска играчка за къпане.Електрически играчки-пръскачки : Приятна моделиране и ярък цвят, лесно привличат вниманието на детето и правят по време на къпане е по-интересно.Детски играчки за къпане : Играчка за къпане нова и интересна, така че дете се влюбва в банята и ваната не плаче.Играчки за брызгания вода : Поиграйте си с вода карнавал, дайте на бебето веселие и добро занимание, позволете на бебето да се влюби в банята.Електрически играчки за баня : дизайн във формата на усмихнато раци харесва на децата, а ярките цветове могат да привлекат вниманието им.Детска играчка за душата на : Външния вид на повърхността е много гладка, обработка със заоблени ъгли, без ъгли и неравни ръбове.детска играчка за къпане.Електрически играчки-пръскачки : Приятна моделиране и ярък цвят, лесно привличат вниманието на детето и правят по време на къпане е по-интересно.Детски играчки за къпане : Играчка за къпане нова и интересна, така че дете се влюбва в банята и ваната не плаче.Играчки за брызгания вода : Поиграйте си с вода карнавал, дайте на бебето веселие и добро занимание, позволете на бебето да се влюби в банята.Електрически играчки за баня : дизайн във формата на усмихнато раци харесва на децата, а ярките цветове могат да привлекат вниманието им.Осъществяване на списък 1 х играчка за къпане 1 х Отвертка 4 х Аксесоари Характеристики Материал : ABS детска играчка за къпане. - Батерия : 3 батерии тип ААА (в комплекта не са включени), детска музикална играчка. - Дизайн със заоблени ръбове.Елегантен външен дизайн може ефективно защитават кожата на бебето от нараняване плаваща играчка за баня. - Поиграйте си с вода карнавал, дайте на бебето веселие и добро занимание, позволете на бебето да се влюби в мультяшные играчки за къпане. - Това е играчка за пръскане на вода е направена от висококачествен ABS-материал, устойчив и практично за детски употреба. - Дизайн "Усмихнат раци" се харесва на децата, а ярките цветове могат да привлекат вниманието им към електрически играчки-разбрызгивателям. - Пръскане на вода няма да навредят на детската очите си, децата могат уверено да ги използват с детски играчки за къпане.Информация за товарахдетская играчка за къпане Тази играчка за къпане с пръски вода, изработен от качествена пластмаса за по-дълга употреба.

Други функции

Най-добри сделки