.

.

Облекло за заек Balacoo, Облекло за Кучета, Уличен Интериор, 2 Комплекта, Тренировочная Дърпане на Въже, Градинска Шлейка за Заек, Каишка за Заек, Аксесоар за Заек, Доста?

Облекло за заек Balacoo, Облекло за Кучета, Уличен Интериор, 2 Комплекта, Тренировочная Дърпане на Въже, Градинска Шлейка за Заек, Каишка

BGN 63.60

Брой продукти
На склад

Стираемая облекло за заек - Изработени с отлична изработка, този комплект е подходящ, нежно и дишаПРЕНОСИМА шлейка за зайци - Изработена от висококачествена тъкан материал, тази облекло за домашни любимци, дишаща, комфортна и здрава.Дълго носене КАИШКА за ЗАЕК - лесен за използване и изваждане без особени усилия, лесно за поставяне и съхранение.НЕЖНА ДРЕХИ от ЗАЕК - тя има широк спектър от приложения.Това е не само изискан комплект за декорация на домашни любимци, но и на улицата тяговый инструмент за защита на вашия домашен любимец.ЕЛЕГАНТЕН шлейка за заек - изработени от добри филтър материали, гарантиращи дълготрайност и практичност при носенето на домашни любимци.Пратката включва 2 x дрехи за заек, 2 x въже за теглене Характеристики -Този комплект дрехи за заек и каишка е предназначен за игри, упражнения и занимания на открито, който може да се пере в облеклото за заек. -Той е подходящ за широк спектър от случаи и идеална за носене на вашия домашен любимец в ежедневния живот и в различни тематични партита. Очарователен шлейка за заек. -Цвят : син, розов, аксесоари за зайци -Изискан и луксозен малък жилетка може да направи вашия малък домашен любимец по-атрактивен и сладък интересна шлейкой за зайци. -Материал : плат-Размер S : 36,00 X18,00 X0,10 см / 14,15 X7,07 X0 уличен каишка за заек. -Можете да получите своя домашен любимец да се носят този очарователен комплект костюми и да направите красиви и атрактивни снимки с нежна каишка за заек. -Лек, дишащ, удобен и нежни, на вашето зайче лесно може да се носи на колана си, за хамстер.Описание на продукта Стираемая шлейка за зайци Комплект дрехи за домашни любимци, произведени от висококачествени материали и безопасно за вашите любимци. интересно облекло за зайци Висококачествено облекло за зайци е добра текстура и я удобни за носене домашен любимец. чудесна шлейка за зайци отличното стилевому дизайна на вашия домашен любимец ще бъде по-привлекателен и очарователен.

Други функции

Най-добри сделки