.

.

Alipis 2 елемента Открит Беременный Къмпинг Аварийните Бутилки и Контейнери За Деца и Малышек, покритие за Тигани Нощен Жена Удебелена Спалня За прикован към леглото ?

Alipis 2 елемента Открит Беременный Къмпинг Аварийните Бутилки и Контейнери За Деца и Малышек, покритие за Тигани Нощен Жена Удебелена

BGN 41.47

Брой продукти
На склад

С Плевательница : плевательница Продукт дребния, и цветът му лесно отслоить.Тенджери за миене на съдове : съд за урина е Подходяща за възрастни хора, деца, бременни жени, възрастни.Нощни писоар с капаци : изработен е от висококачествена пластмаса полипропилен, осигурява дълъг срок на експлоатация.Кола на спешна съд за урина : Нощен пот от полипропиленови пластмаса, по-дебел материал, устойчив на падане и издръжлив.Нощен кана за урината : Преносими кораб за семейна гнездото е подходящ дори за деца на възраст над 1 година, обогатява нуждите на семейството.Бутилка за последна дума в писоар унисекс за възрастни и деца, по-Голям капацитет за деца, пътуващи в извънредни ситуации.Списък на пакетите 1 x плевательница Описание на стоката, авто авариен съд за урина 00 X13. Пылезащитная плевательница 31 инча. нощен кана за урината-Нескользящая основа, устойчива и не опрокидывающаяся, вие можете да я използвате с доверие.Нощни писоар с капаци - Преносим дръжка, спестява време и е удобно в переноске, му е лесно да вземете със себе си.саксии за саксии - полипропилен пластмаса, по-дебел материал, устойчив на падане и издръжлив.-, може да се стерилизира в гореща вода при 100 ℃. Характеристики Материал : PP - Размер : 21. Много подходящ за домашна употреба. един от най-добрите варианти за вас.- Благодарение на дизайна на капаци, изолиране на специфичен мирис, чист и гигиеничный. 00 X21, 50 см / 8. Ако търсите практично и солидна плевательницу с капак, а след това вие можете да погледнете на тази стока. изработен от висококачествен полипропилен материал, който предоставя своята надеждност и практичност.

Други функции

Най-добри сделки