.

.

Много Голяма Подвесная чанта за тоалетни принадлежности AvaJex за мъже и жени - Косметичка за пътуване с пагон - Водоустойчив хигиенична чанта с метален превръщането ?

Много Голяма Подвесная чанта за тоалетни принадлежности AvaJex за мъже и жени - Косметичка за пътуване с пагон - Водоустойчив

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

✔️ Висококачествени материали, които заслужавате : Подсилена дръжка с двоен шев, заредете с цип и здрав метал, въртящи се на куката правят тази косметичку за пътуване е изключително дълготрайна 19 офиси с удобни разделители и гъвкави панти позволяват внимателно да съхранява всичките си лични тоалетни принадлежности от първа необходимост, без да заема твърде много място в багажа!. ✔️ Универсална чанта за тоалетни принадлежности : Компактна, лека, изработена от висококачествен полиестер без мирис и с лесно моющейся подплата, тази голяма чанта за тоалетни принадлежности - истински пазител!Освен това, благодарение на 100% водоустойчива вътрешна подплата това ще ви избави от миризмата на разлята течност по дрехите в багажа! гарантирани. ✔️ Им предложите това като един незабравим подарък!Пътна чанта за тоалетни принадлежности - отличен избор за бизнес пътувания, пътуване, занимания във фитнес залата, къмпинг, използване в дома и много други.Подвесная чанта чудесно за семейства и за приятели, подарък за Деня на майката, подарък за Свети Валентин, подарък за рожден ден, подарък за Коледа и други празници. ✔️ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН, Благодарение на съемному плечевому колан, който може да се регулира, тази луксозна чанта за тоалетни принадлежности, за жени и за мъже ще направи транспорта на вашите стоки от първа необходимост по-удобна и ще ви предостави алтернативен вариант за носене. ✔️ Мултифункционалност : Този пътен организатор може да се използва не само като чанта за тоалетни принадлежности, но и като косметичку или чанта за душа в банята, за да си инструменти за грим, шампоан, сапун, бритвенных принадлежности и стоки от първа необходимост за почивка. ✔️ ПЪТНА ЧАНТА : Компактен, но просторен размера на чантата (13,4 x 11.8 инча) е идеален за ръчен багаж при всеки полет, бизнес пътуване или круиз в Карибско море.

Други функции

Най-добри сделки