.

.

4,3-Инчов големи Метални щипки за коса, за жени, по-Големи щипки за гъста коса, нескользящие щипки за коса на 90-те години, скоба за челюстите, щипки за коса, Идеални Мод?

4,3-Инчов големи Метални щипки за коса, за жени, по-Големи щипки за гъста коса, нескользящие щипки за коса на 90-те години, скоба

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

Шест различни стилове : всеки ден може да предизвика различни чувства у себе си и у другите, а също така се комбинира с различни дрехи, за да привлече вниманието към себе сиТези огромни кожа нокти, изработени от висококачествена сплав, която е различна здравина и трайност.Те се предлагат в шест очарователни стилове и са здрави пружини.Зъбите са и дължина достатъчно големи, за да е добре захванат.Това са идеални и здрави материали, които не се появяват твърде тежки.Са идеални за гъста коса, независимо дали са къдрава или прави!!. Тези големи нокти за коса могат да се носят по различни поводи, като например къща, работа, пазаруване, къпане, миене на лице, кухня, грим и т. Също могат да се носят за практикуване на йога, офиса и срещи.Тези щипки за коса са подходящи за хора от всички възрасти, момичета 16-25 години, зрели жени, майки и т. и може да е облечен с тези 6 фиби за коса, за да се подчертае техният темперамент.Тези елегантни и висококачествени метални щипки за коса - идеалният подарък за рожден ден, свети Валентин, Ден на майката, на Коледа или по други поводи.Дайте на жени и момичета с прекрасно усещане.

Други функции

Най-добри сделки