.

.

Abaodam 4 Комплекта Мини-Меню за Сватбени Картички, Украса Черно Деревенское Съобщение На написаното На Черната дъска Знаци Сцена Настолни Класни Дъски Черна Дъска Дъ?

Abaodam 4 Комплекта Мини-Меню за Сватбени Картички, Украса Черно Деревенское Съобщение На написаното На Черната дъска Знаци Сцена Настолни

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Коледен ДЕКОР-характерно изящна изработка, красива декорация на сватбената сценаМАЛКИ ДЪСКИ ЗА СВАТБИ - Характерно и изящна изработка, красива декорация на сватбената сцена.ДЪРВЕНИ КЛАСНИ ДЪСКИ - широко се използват в магазини, офиси, хотели, ресторанти, барове и т. Това е идеалното бижу за коледни партита. Украса за търговски център, къща, магазин, офис или друго място.Отлично качество на изработка и детайли.ДЕМОНСТРАЦИОННИ КЛАСНИ ДЪСКИ - може да ги сложиш на входа на ресторанти, магазини или да използвате като декорация на дома табла за съобщения.Коледен ДЕКОР-характерно изящна изработка, красива декорация на сватбената сцена.МАЛКИ ДЪСКИ ЗА СВАТБИ - Характерно и изящна изработка, красива декорация на сватбената сцена.ДЪРВЕНИ КЛАСНИ ДЪСКИ - широко се използват в магазини, офиси, хотели, ресторанти, барове и т. Това е идеалното бижу за коледни партита. Украса за търговски център, къща, магазин, офис или друго място.Отлично качество на изработка и детайли.ДЕМОНСТРАЦИОННИ КЛАСНИ ДЪСКИ - може да ги сложиш на входа на ресторанти, магазини или да използвате като декорация на дома табла за съобщения.Списък на пакетите 4 x дъски 4 x основата Функции - Декоративна дъска за дома, работния плот, на фестивала, е подходящ за поставяне навсякъде, където искате, настолна поставка за черната дъска. - Тя може да се поставят на входа на ресторанти, магазини или да използвате като декорация на дома табла, табла за сватбеното меню. - Материал : дърво Класни дъски. - Отнася се за предстоящата сватба бижута, осветите атмосферата на сватбеното парти декорация от дървени дъски. - Цвят : черна Мини-обяви. - Размер : 12,70 X13,50 X2,00 см / 4,99 X5,31 X0,79 инча За показване на бледа дъски. - Класически декор оформление на сцената, стилна и хубава украса, създаващо щастлив атмосфера Дървена маса черна дъска. - Подходящ за изпращане на вашите приятели, те ще бъдат щастливи да получат това е красива декорация от едно дърво.Описание на продукта се предлага уникален начин за етикетиране на вашите маси за приемане на гости.Малки класни дъски за сватби на Тази класна дъска може да се постави на масата, за да публикувате.Дървени класни дъски също могат да служат за украшение на работния плот и няма да отнеме твърде много място.Коледен декор Можете също така да записва важна информация на дъската, за да напомня за това на себе си или семейството си, колеги и съседи по стая.

Други функции

Най-добри сделки