.

.

Окото чанта за моливи CiCiKiea, 4 бр., Окото чанта за писалки с цип, Мултифункционален молив случай, Органайзер, Чанта за съхранение на Канцеларски материали, Козметика, ?

Окото чанта за моливи CiCiKiea, 4 бр., Окото чанта за писалки с цип, Мултифункционален молив случай, Органайзер, Чанта за съхранение

BGN 7.19

Брой продукти
На склад

【Осъществяване】 : Парцел се състои от 4 етажа на своята практика на ципове в различни цветове : черно, сиво, розово и синьо 【Размери】 : богат на функции на окото чанта за дръжки размер на 20,5 * 12 см /7,87 "Х 4,72".В него може да се съхранява линия или молив с дължина 18 см /7,08 инча. 【Мрежест дизайн】 : Дизайн пенала с две малки стропами и прозрачна мрежа, лесно за носене и може директно да се види вътре, спестявайки време и усилия. 【Богат на функции】 : богат на функции на окото чанта за химикалки са подходящи за момичета и за мъже, можете да го използвате като косметичку за грим, за студенти вие можете да я използвате като чанта за моливи или кисет, за много други нужди за съхранение, например, за настаняване на малки пътни принадлежности. 【Прилагането на 】 : могат да се използват като молив случай, косметичку, чанта за аксесоари за мобилен телефон, портфейл за монети, калъф за визитни картички, чанта за съхранение на дреболии, пътна чанта за съхранение, etc.to направи всекидневния живот по-лесен. 【Осъществяване】 : Парцел се състои от 4 етажа на своята практика на ципове в различни цветове : черно, сиво, розово и синьо. 【Размери】 : богат на функции на окото чанта за дръжки размер на 20,5 * 12 см /7,87 "Х 4,72".В него може да се съхранява линия или молив с дължина 18 см /7,08 инча. 【Мрежест дизайн】 : Дизайн пенала с две малки стропами и прозрачна мрежа, лесно за носене и може директно да се види вътре, спестявайки време и усилия. 【Богат на функции】 : богат на функции на окото чанта за химикалки са подходящи за момичета и за мъже, можете да го използвате като косметичку за грим, за студенти вие можете да я използвате като чанта за моливи или кисет, за много други нужди за съхранение, например, за настаняване на малки пътни принадлежности. 【Прилагането на 】 : могат да се използват като молив случай, косметичку, чанта за аксесоари за мобилен телефон, портфейл за монети, калъф за визитни картички, чанта за съхранение на дреболии, пътна чанта за съхранение, etc.to направи всекидневния живот по-лесен.

Други функции

Най-добри сделки