.

.

TBIIEXFL Метален заключване Разтеглив Обикновен Творчески Мъжки и Женски Бързи Мързеливи Ежедневни Универсален Еластичен ремък за обувки (Цвят: C размер

TBIIEXFL Метален заключване Разтеглив Обикновен Творчески Мъжки и Женски Бързи Мързеливи Ежедневни Универсален Еластичен ремък за обувки (Цвят:

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Енергичен и младЧудесна алтернатива на старите шнуркам.Цветът е свеж и красив, универсален.Не е необходимо да се връзвам на възел или развърже продукт.Използвайте катарами от алуминиева сплав за определяне на еластичните връзки, за да се гарантира обличане и сваляне на обувки за една секунда.Енергичен и млад.Чудесна алтернатива на старите шнуркам.Цветът е свеж и красив, универсален.Не е необходимо да се връзвам на възел или развърже продукт.Използвайте катарами от алуминиева сплав за определяне на еластичните връзки, за да се гарантира обличане и сваляне на обувки за една секунда.Енергичен и младежки-отлична алтернатива на старите шнуркам. Цвят на свежа и красива, не е необходимо да се връзвам или развърже.-Използвайте катарами от алуминиева сплав за определяне на еластичните връзки, да се облича и да свали обувките си за една секунда. Има много цветове, които можете да комбинирате, за да създадете свой собствен стил на обувки. Дължина : около 100 смМатериал : метални катарами Област на приложение : спорт, планинарство, пътуване. У нас има много цветове, можете да изберете подходящ индивидуален цвят, в съответствие с вашата обувки, предназначени за практикуване на спорт с различни цветове противоскользящих кабели на Помещение включва : 1 двойка от дантели + 4 метални катарами за връзки {изключение на други демонстрационни стоки} бележки : 1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж.

Други функции

Най-добри сделки