.

.

Бизнес Раница за лаптоп за мъже и жени с USB порт за зареждане, Издръжлива, Водоустойчива Раница за книги за университета, Компютърна Раница с отделение за лаптоп с к?

Бизнес Раница за лаптоп за мъже и жени с USB порт за зареждане, Издръжлива, Водоустойчива Раница за книги за университета, Компютърна

BGN 23.99

Брой продукти
На склад

【По-голям капацитет и повече място за съхранение на】 Общо 6 офиса с над 10 джобове : 1 * Отделение за лаптоп побира максимум 17 "лаптоп и 12,9"на Ipad 1 * Вместительное упаковочное отделение за предмети от първа необходимост, папки, книги и дрехи. 1 * Предно отделение урежда вашия продукт и улеснява неговото търсене. 1 * Предно отделение за съхранение улеснява съхранение на малки предмети. 2 * Странични джобове за бутилки с вода, чадър. 【ЗДРАВ и многофункционални】 Външни размери (Д * Ш * В) : 12,5 x 6,5 x 17 инча.Подходящ за лаптоп/таблет 17/15/14/13 инча.Раница за лаптоп HXLGMD, изработен от водоустойчив и устойчив полиестер, с метални ципове, широка мека каишка, ще ви като професионален бизнес-раница, офис работна чанти, чанта за пътуване, училищната чанта за колеж, гимназия. 【ИДЕАЛНА КОНСТРУКЦИЯ ЛАПТОП】 Отделение за лаптоп добре набито PE пяна с дебелина 5 мм, за защита на вашия луксозен лаптоп и аксесоари.Не се притеснявайте, че внезапен удар може да повреди вашите технически устройства.Удобен багажното колан позволява да се носят раница за багаж / куфар за удобство за носене. 【Вграден USB порт за зареждане на】 USB-раница за зареждане със зарядно кабел подходящ за зареждане на смартфон / таблет / други устройства по време на ходене.Моля, обърнете внимание, че тази раница, не се храни сам, usb порт за зареждане осигурява само лесен достъп до зареждане. 【Най-добрият избор за подарък】 Идеален подарък за мъже и жени в Деня на благодарността, Хелоуин, Коледа.Практичен подарък за тези, които се връщат към ученето, пътуване или ежедневната работа.За вашите момчета, момичета, на майка, на баща, на най-добър приятел в подарък.Голям простор с много джобове.Удобен за потребителя дизайн на USB-порт.Функционален и организирани.Висококачествен поли-материал.Лента за багаж / куфар отзад и перфектно се плъзга по етикет за тръбата и сигурно прикрепени към ваш багажу количка за улесняване на транспортирането., намаляване на натоварването на рамото и гърба на пътя.Многопанельная система на въздушния поток, осигурява облекчение по време на транспортирането на тежки товари.Много накладки на гърба, раменните ремнях и дръжката за носене, го правят удобен по време на транспортирането, тегло почти не се усеща. Меки презрамки с S-образно се огъне и в гърдите колан с фиксирана катарама осигуряват ниско тегло по време на транспортирането и засилват усилие.

Други функции

Най-добри сделки