.

.

Превръзка от неопрен за мобилен Телефон, Мека Титуляр За Телефон за Джогинг, Нарукавная Превръзка, устойчива на плъзгане, Моющаяся, 5 парчета, Водоустойчив за Бяган?

Превръзка от неопрен за мобилен Телефон, Мека Титуляр За Телефон за Джогинг, Нарукавная Превръзка, устойчива на плъзгане,

BGN 26.70

Брой продукти
На склад

Водоустойчив : Калъф за телефон sports, running armband е с висока водонепроницаемостью, не се притеснявайте, дори и ако изведнъж започва да валиА противоскользящий дизайн осигурява стабилност и сигурност за вашия телефон.Неопренови : Калъф за телефон armband е изработена от подбрано неопрен, мек, еластичен, издръжлив, устойчив на удар, с висока пропускливост на въздуха, стираемого и многократна употреба.Подкрепа на допир екран : Превръзка за притежателя на телефона за бягане поддържа функцията на сензорния екран, което позволява по-удобно да телефони по време на тренировка.Широка гама от приложения : Водоустойчива спортна превръзка,-стойка за телефон подходящ за бягане, ходене, колоездене и други дейности на открито. 5 теми : Набор от пет нарукавников за мобилни телефони, небето-синьо, черно, бяло, червено и сиво на цветя пет цвята може да се използва от цялото семейство, за да отговори на нуждите на различните хора. Неопренови : Калъф за телефон armband е изработена от подбрано неопрен, мек, еластичен, издръжлив, устойчив на удар, с висока пропускливост на въздуха, стираемого и многократна употреба. Подкрепа на допир екран : превръзка за притежателя на телефона за бягане поддържа функцията на сензорния екран, което позволява ви е по-удобно да управлявате вашите телефони по време на тренировка. Водоустойчив : Калъф за мобилен телефон с нарукавной превръзка за бягане е с висока водонепроницаемостью, не се притеснявайте, дори и ако изведнъж започва да вали.А противоскользящий дизайн осигурява стабилност и сигурност за вашия телефон. 5 теми : набор от пет чалми за мобилни телефони, небето-синьо, черно, бяло, червено и сиво на цветя пет цвята може да се използва от цялото семейство, за да отговори на нуждите на различните хора. Широка гама от приложения : Водоустойчива спортна превръзка от неопрен за телефон подходящ за бягане, ходене, колоездене и други дейности на открито.Спецификация : Тип на продукта : Обогатяване на вашия мобилен ТелефонМатериал : неопрен брутното Тегло : 162 г / 5,7 грама Цвят : синьо небе, черно, бяло, червено и сиво съдържание на Пакета : 5 чалми на мобилен телефон.

Други функции

Item Type:
Cellphone Armband
Material:
Neoprene
Gross Weight:
162g / 5.7oz
Color:
Sky blue, black, white, red and gray
Package List:
5 x Cellphone Armband:
Най-добри сделки