.

.

Utoolmart Кръстоносните Отвертка, Комплект от 6 теми, Магнитна Отвертка с Кръстни глава, с Шестигранным опашка 1/4 инча, набор от инструменти за отвертки от S2 стомана с Дъ?

Utoolmart Кръстоносните Отвертка, Комплект от 6 теми, Магнитна Отвертка с Кръстни глава, с Шестигранным опашка 1/4 инча, набор

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Размер】- Размер на бита на тази кръстни отвертка за PH1 + PH2, вид на главата-phillips, тя е шестостенния на опашка 1/4 инча, а общата му дължина е 150 mm / 6 инча 【Висококачествени материали】-Отвертки са изработени от висококачествена стомана S2, висока твърдост, износоустойчивост и ударопрочности, повърхност обработена пясъкоструйни обработка, трайни за дълго време, подходящ за промишлено използване. 【Магнитен накрайник】-Намагниченный съвет дюзи държи здраво винтовете, преди да инсталирате и след извличането им за подобряване на ефективността.При използване на лесно може да засмукване на винтове, което значително улеснява работата с тях. 【Изящна изработка】-Този полезен набор от отвертки pozidriv, изящна изработка, всеки край може точно да се фиксира с винтове, без да вредят на винт и глава на отвертка.Тази практическа помощ в множество ситуации. 【Широко приложение】-може да се използва с електрическа отвертка, ръчна отвертка, електрически дрелью, въздушните сверлами и така нататък.Идеални за електротехници, механици и ремонтни работи.Обикновено се използва за механично оборудване, автомобили, мотоциклети, велосипеди, мебели, играчки, електрически съоръжения, битова техника и т. Описание на бита за крестообразных отвертки Utoolmart* Тези битове за крестообразных отвертки са изработени от легирана стомана S2, която се използва широко в оборудване с висока твърдост. * Намагниченный съвет бита държи здраво винтовете, преди да инсталирате и след извличането им за подобряване на ефективността.* Може да се използва с електрическа отвертка, ръчна отвертка, електрически дрелью, въздушните сверлами и така нататък.Идеални за електротехници, механици и ремонтни работи.* Този полезен набор крестообразных отвертки, изящна изработка изработка, всеки край може точно да се фиксира с винтове, без да вредят на винт и глава на отвертка.* Обикновено се използва за механично оборудване, автомобили, мотоциклети, велосипеди, мебели, играчки, електронно оборудване, домакински уреди и т. * поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.* Моля, се допуска отклонение от 1-2 мм от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Други функции

Най-добри сделки