.

.

Sensfun 83 x 59 Mi Bautizo Фон Испано-Мексикански Украса За Парти в чест на Кръщението, Бог да Благослови Момчето, Банер за Първи Св. Причастие, Фон Със Сини Цветя, Декор За Душа?

Sensfun 83 x 59 Mi Bautizo Фон Испано-Мексикански Украса За Парти в чест на Кръщението, Бог да Благослови Момчето, Банер за Първи Св. Причастие,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

На【РАЗМЕР】 7x5 фута (2,1 м широчина х 1,5 м височина), достатъчно голям, за декорация на партита по повод на кръщението и фотографияДобави допълнителен щрих към вашата страна. На【МАТЕРИАЛ】 Професионална кърпа за фотография (винил), без джобове, с високо качество, ярки цветове и атрактивни детайли, лека, тънка и лесно се мотае, здрава. На【Дизайн на ОБЛЕКЛО】 С помощта на серия високотехнологични цифрови компютърни принтери с уникален дизайн с висока резолюция. На【ПОВОД】 Страхотна идея за оформяне на кръщението, отлично сочетающаяся от страна на boy bautizo, координируйте различни зони за парти с помощта на това синьо цвете банер Mi Bautizo, придайте на вашето парти особен характер и дайте приятни спомени за значително дъното!. На 【Удобство за съхранение И носене】 Той ще ви бъде изпратен в сгънат вид, така че могат да се образуват бръчки, за да ги премахнете, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не и сухо гладене.Какво получавате : 1 бр. x синьо-бял цветен фон Mi Bautizo за каботажните за момчета или скоби в комплекта не е включен нов висококачествен материал : Материал е изработен от нов обновената винил-ярки цветове, не се отразява, лесно, безпроблемно, трайно, не е водоустойчив. На този фон лесно да се мотае и да държи в ръцете си. Много по-твърда пластмаса и хартия - виниловую тъкан не могат да бъдат измити.Моля, избършете петното с влажна кърпа.КАТО СЕ ЗАКАЧА ЗА : 1. С клип за фон, за да се мотае на поставка. За семейни снимки се препоръчва да се записвам на фона на стената с помощта на лентата. При заснемане на декори, трябва да се спазват дистанция, за да им даде максимално реалистичен вид. забележка : Моля, прогладьте задната страна (не към изображение) на слаб огън, за да намали бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Широко используетсяэтот фон е идеален за украси за кръщенета на момчета, на фона на първия св. причастие, фотобудки, банер за моноблок, плакат, надписи в двора, тапети, завеса, покривки за маса, подпори за фотосесия и т. Са подходящи за подаръци за партита или домашна фотография, видеопроизводства, You Tube live background Как да се създаде фон : този фон може да се персонализира.Моля, натиснете Y. D Inc в раздел "Продава Y.

Други функции

Най-добри сделки