.

.

AVERZELLA 4 БР. Месингови Капачки за штоковых Клапани, Гуми Универсални Капачки за Штоковых Клапани, гуми за Леки Автомобили, Камиони, Мотоциклети, Джипове и Мотори Прах?

AVERZELLA 4 БР. Месингови Капачки за штоковых Клапани, Гуми Универсални Капачки за Штоковых Клапани, гуми за Леки Автомобили,

BGN 6.65

Брой продукти
На склад

【Отлично качество】 Тези капачки за автомобилни гуми са изработени от месинг, който се отличава с висока якост и лесно деформирани, дори ако върху нея се оказва натиск, то по-текстурирани от представени на пазара материали от алуминиеви сплави може да служи дълъг срок на експлоатация.И може да защити клапан от проникване на вода, прах и мръсотия в шина. 【Уникален дизайн】Капак клапани имат нов шестигранную форма, уникални детайли!Благодарение на специалната украса на капачката на вентила на гумата е с много модерен външен вид, това прави колата много по-привлекателни и по-красива.Повърхност с покритие покритие Ambilight!. 【Прилагането на】 Тези капачки клапани, произведени в универсален размер schrader и са подходящи за повечето превозни средства, леки автомобили, товарни автомобили, пикапи, атв, MTV, мотори, джипове и други превозни средства. 【Херметично затворен, уплътнение】 Нашите шапки клапани, гуми, оборудвани с гумени о-пръстени, които създават по-плътно и ефективно уплътняване, така че по-дълго време при тежки условия не се случва изтичане на въздух. 【Съдържанието на опаковката】 4 бр. * изискан капачки за вентили и 1 мини-ключ. 【Отлично качество】 Тези капачки за автомобилни гуми са изработени от месинг, който се отличава с висока якост и лесно деформирани, дори ако върху нея се оказва натиск, то по-текстурирани от представени на пазара материали от алуминиеви сплави. може да служи дълъг срок на експлоатация.И може да защити клапан от проникване на вода, прах и мръсотия в шина. 【Уникален дизайн】Капак клапани имат нов шестигранную форма, уникални детайли!Благодарение на специалната украса на капачката на вентила на гумата е с много модерен външен вид, това прави колата много по-привлекателни и по-красива.Повърхност с покритие покритие Ambilight!. 【Прилагането на】 Тези капачки клапани, произведени в универсален размер schrader и са подходящи за повечето превозни средства, леки автомобили, товарни автомобили, пикапи, атв, MTV, мотори, джипове и други превозни средства. 【Херметично затворен, уплътнение】 Нашите шапки клапани, гуми, оборудвани с гумени о-пръстени, които създават по-плътно и ефективно уплътняване, така че по-дълго време при тежки условия не се случва изтичане на въздух. 【Съдържанието на опаковката】 4 бр. * изискан капачки за вентили и 1 мини-ключ.

Други функции

Най-добри сделки