.

.

Пътна Кафеена чаша с изолация MUCR 20 грама, Кафе, чаша от неръждаема стомана с капак и Соломинкой, Множество Кафеена Чаша с изолация, с двойни стени, за да поддържа тем?

Пътна Кафеена чаша с изолация MUCR 20 грама, Кафе, чаша от неръждаема стомана с капак и Соломинкой, Множество Кафеена Чаша с изолация,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【СЪХРАНЯВАЙТЕ на СТУДЕНО В продължение на 22 часа И горещо В продължение на 8 часа】Кафеена чаша от неръждаема стомана използва вътрешната и външната технология с двойни стени, което осигурява добра изолация, а уникалната функция студена изолация позволява на кафе, чай или питието си запази първоначалния свеж вкус и температура 【ЗАПЕЧАТАНИ и СПЕЦИАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИ за ПОКРИВАНЕ на】 Изолиран чаша кафе е оборудван с технологията напрежение, в него се използва напълно закрывающаяся капачка, която позволява напълно приключи една чаша, а също така е предвидено силикон пръстен, който може да бъде по-запечатани. 【Прибиращ се соломинка】 В края на сламки се използва силиконов материал, който можете да затегнете, а на кутията чаша слама, снабдени с капак, можете да щракнете върху нея, за да затворите сламка, дизайн на корпуса чаша с грешен сечение прави тази купа за лед уникална, и я е удобен за хващане, сламка може да се използва и като във всяко време, когато ви трябва. 【Лесно почистване】 Ние предлагаме четка за слама в 1 кутия и широко гърлото на чаша, за да можете бързо премахване на петна от слама и да се поддържат чисти. l затворете капака и напълно обвиват чаша, както и осигуряване на силикон пръстен, който може да бъде по-запечатани. 【БЛАГОРОДНА СЛУЧАЙНА ЧАША】Този изолиран чаша е изработена от неръждаема стомана 304, здрав, устойчив на абразия, устойчиви на вмятинам и падане, него не е лесно да се носят и се скъса, което го прави чудесен избор за кафе чаши за нощуване на открито и производството на чаши в офиса и дома, както и е идеалната чаша за повечето автомобили. 【КОМФОРТНО УСЕЩАНЕ И ПЕРФЕКТЕН ЧАША】чаша Кафе с уникален външен вид и прозрачна текстура на изолиран корпус чаши. Приятен външен вид и дълготрайност го правят чудесен избор за подарък на приятелите и семейството си.Цвят : Черен / Бял /Син / Лилав / Оранжев.Опаковка : 1 бр / кутия. Тегло : 0,81 килограм.

Други функции

Най-добри сделки