.

.

LAXIHUB 5MP / 2K + Камера за домашни кучета с приложението за телефон, 2,4 G WiFi Камера за сигурност за дома, Канче / Наклон на видео, Монитор Детска камера, Нощно виждане и двуп?

LAXIHUB 5MP / 2K + Камера за домашни кучета с приложението за телефон, 2,4 G WiFi Камера за сигурност за дома, Канче / Наклон

BGN 17.76

Брой продукти
На склад

【Наблюдение на 360°】Камера за сигурност P2 F за помещения с 100-градусным широкоъгълен обектив с подобрена резолюция, която съчетава гама от пан-355 ° и наклон 60 ° за създаване на пълно покритие на 360 ° Камера за сигурност следи автоматично, когато засече движение, както и да следи своето дете или куче 24/7 чрез приложение Arenti.Забележка : Wi-Fi поддържа 2.4 Ghz, а не 5 ГРАМА. 【5 MP /2 K + Super HD & Super Night Vision】 Резолюция 5 MP / 2 K + (максимално) и 8-кратно цифрово увеличение увеличаване качеството на видеото, което позволява да се различи всяка подробност по ъглите, инфрачервени светодиоди премиум-клас разширяване на обхвата за нощно виждане до 32 фута / 10 метра, дори и в тъмнина, всичко се вижда ясно. 【Откриване на движение и шум】 При засичане на движение на човек или необичайно на звука уведомление с камери P2 F за помещения ще бъдат изпратени директно на вашия смартфон с три нива на регулиране на чувствителността, за откриване на чувствителност може да се коригира в зависимост от различните нужди. 【Чист двупосочен звук】Камера дома за сигурност P2 F има вграден микрофон и високоговорител, осигуряващи безпроблемна комуникация между вас и вашите близки през мобилно приложение Arenti. Поддържане на гласови команди Алекса Echo Show и Google Assistant Chromecast TV, можете да се настанят удобно на дивана и да получите достъп до техните камери чрез Alexa / Google. 【3 Месеца безплатно съхранение на облак и на 180-секунден видеозапис】Домашна камера P2 F поддържа запис на видео в продължение на 60-180 секунди.По-дълго, отколкото повечето други камери, представени на пазара.Той е съвместим с карти FAT32 Micro SD (продават се отделно) с капацитет до 128 Gb. С SD-карта могат да се изнасят на видео във формат MP4.Всяка машина се предлага с безплатен достъп до облака на хранилището и записите в продължение на 3 месеца.Видеото ще бъде запазено в облака в рамките на 72 часа, ако е облачна услуга за съхранение.LAXIHUB 5 MP / 2 K + камера за домашни кучета с приложението за телефон, 2,4 G Wi Fi камера за сигурност за дома, канче / наклон на видео, монитор детска камера, нощно виждане и двупосочна аудио, откриване на звука движение, работа с Alexa и Google.

Други функции

Най-добри сделки