.

.

Cabilock Смесител За Вана 3 БР., Детски Кран, Удължител За Мивки, Удължител за чучур Миксер за Деца, Удължител на Капака на Миксера За Баня За Деца, Удължител за Чучур за Ж?

Cabilock Смесител За Вана 3 БР., Детски Кран, Удължител За Мивки, Удължител за чучур Миксер за Деца, Удължител на Капака на Миксера

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

PP, TPEУДЪЛЖИТЕЛ за ДЕТСКА МИВКА - Изработена от материали от PP и TPE, стабилна и сигурна в употреба.Cartoony удължител ДРЪЖКИ МИВКА - може да се използва в кухненската мивка, във ваната мивката, дори на носике баня.УДЪЛЖИТЕЛ на КРАНА За ДЕЦА - Кръгла ъгъл и нула правят тези пълнители кран напълно безопасни за бебето.Удължител за дръжките на чешмата -С забавен дизайн във формата на животни, отличен за най-малките деца, и те ще измие ръцете си.Пластмасов удължител за кран - идеална, много удобен за носене, така че вземете го със себе си.Пратката включва 3 удължител за кран Особености -Кръгла ъгъл и нула правят тези пълнители за да се включи напълно безопасни за бебето. - Със забавен дизайн във формата на животни, отличен за най-малките деца, и те ще се пере на ръка. - Изработена от материали от PP и TPE, стабилна и сигурна в употреба. - Цвят : розово, жълто, синьо. - Материал : PP, TPE. - Може да се използва в кухненската мивка, мивка в банята, дори и в носике баня. - С перфектен размер е много удобен за носене, така че вземете го със себе си.Информация за продукта Разклонител кран добре изработен е от полипропилен и TPE за трайност и употреба.Може да се използва в кухненската мивка, във ваната мивката, дори на носике баня.Със забавен дизайн във формата на животни, чудесно за малки деца, и това им хареса.

Други функции

Най-добри сделки