.

.

Гел-Крем за вежди с Четка, Водоустойчива Формула, Устойчива на петна и пот, Крем Червило За Вежди, Попълнете и Придающая Форма Оцветени Бровям, Гел Червило за вежди, ?

Гел-Крем за вежди с Четка, Водоустойчива Формула, Устойчива на петна и пот, Крем Червило За Вежди, Попълнете и Придающая Форма Оцветени

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【МНОГОЦВЕТЕН ГЕЛ-крем за вежди】 - Водоустойчива паста за вежди с професионално качество, 11 нюанси на избор : нежно-кестен, бледо кафяво, средно кафяво, шоколад, тъмно кафяво, эбеновый и др Цвят, мек и естествен, с висока пигментация.Супер кремообразная формула, копринена и бързосъхнеща, в съчетание с професионална четка за вежди помага прорисовать вежди, давайки им категоричен, ясен и безупречен външен вид. 【Червило за вежди 24 ЧАСА НОСЕНЕ】- Червило за вежди съдържа професионални и напреднали козметични материали.Дори ако не го използвате всеки ден, той не трябва да стават сухи и твърди и да запазят своята кремовую текстура.Цвят на прекрасно ляга на вежди и не изглежда остър или прекалено нанесен, благодарение на което веждите изглеждат естествено, по-пълно, надменни.Крем за вежди не се разпространява, след като изсъхне, осигуряване на устойчив матиран ефект, чрез създаване на трайна форма на веждите. 【Калена водоустойчив】- Този гел червило за вежди решава проблема на обикновения грим на веждите, които не предпазват от пот и не са водоустойчиви.Благодарение на силна адхезия грим се пази 24 часа и лесно се отстраняват с помощта на почистващо средство. 【СЪВЕТИ и ТРИКОВЕ】 - потапят се в ъглова четка за рисуване в буркан, за да нанесете малко количество средства на контура на веждите.Попълнете веждите, причинявайки цвят в посока на растежа на косата.Използвайте четка за рисуване-шпульку за перушина и грижи.Създайте цвят на желаната интензивност.Премахнете излишния продукт с четка и задължително плътно затваряйте капачката след всяка употреба. 【ГАРАНЦИЯ на ПРОДУКТА】 Крем за вежди с четка е много подходящ за начинаещи, жени и гримьори.Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.ZITIANY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ!!!? ?На вашия избор са представени разнообразни козметични, фризьорски услуги и козметика ~ ?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, за да видите по-качествени и евтини стоки очакват пристигането~ описание на продукта : ✨цвят : както е показано на фигура ✨приложими хора : за всички тонове на кожата ✨тегло на опаковката : 25 ГРАМА ✨Размер на опаковката : 13.

Други функции

Най-добри сделки