.

.

Множество Вставляемая панел въздушен филтър на купето, съвместима с 09-19 Honda Civic/Fit/CRV/CRZ/HRV/Insight/Одисея (червен)

Множество Вставляемая панел въздушен филтър на купето, съвместима с 09-19 Honda Civic/Fit/CRV/CRZ/HRV/Insight/Одисея (червен)

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

▶️ Може да се почиства и използва отново ▶️ Висок разход на въздух с максимална филтрация. ▶️ Премахва прах и полени във въздуха в салона. ▶️ Освежава входящия въздух и помага за контролиране на неприятни миризми. ▶️ Заводска монтаж на воздухозаборнику на вашата кабина. ▶️ Може да се почиства и използва отново. ▶️ Висок разход на въздух с максимална филтрация. ▶️ Премахва прах и полени във въздуха в салона. ▶️ Освежава входящия въздух и помага за контролиране на неприятни миризми. ▶️ Заводска монтаж на воздухозаборнику на вашата кабина.Нашият многократна употреба вставной филтър е предназначен за това да бъде най-късно салонным филтър, който купувате за кола.Той може да се почиства и използва многократно и осигурява изключително филтриране в салона на вашия автомобил.Тя се поставя в OEM си-въздушен бокс и замества заводския филтър.Лесно се изтриват и ще ви спести пари в дългосрочен план в сравнение с подмяна на всеки 15 000 километра.Пратката включва : 1 Х Въздушен филтър за купето на Този продукт е съвместим с : 16-18 Honda Civic18-19 Honda CR-V11-16 Honda CR-Z09-19 Honda Fit16-18 Honda HR-V10-14 Honda Insight2018 на Honda Odyssey.

Други функции

Най-добри сделки