.

.

HOBIBEAR Обувки за момчета, Стаи за футболни обувки за Деца, Спортни Обувки за Момичета, Лека Дишащи Спортни Обувки за ходене и Тичане (Бебе/Малко дете/Голямо бебе)

HOBIBEAR Обувки за момчета, Стаи за футболни обувки за Деца, Спортни Обувки за Момичета, Лека Дишащи Спортни Обувки за ходене и Тичане

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

ЗА HOBIBEAR : В HOBIBEAR Sneakers For Boys Детски обувки има за пътеки, второ и катерачи.Децата ни вдъхновяват, да ни донесе нови идеи и ни карат да бъдат по-добре.Ние разработваме и произвеждаме маратонки специално за уникалните нужди на активните деца и отглеждането им на крака.Облечете се в детството и разсад растат с любов. Гумена подметка. 【Покрив от дишаща мрежа】 Тези обувки за момчета имат лек и дишащ мрежест покрив, за да краката на вашето бебе са били сухи и комфортни през целия ден. 【Нескользящая гумена подметка】 Здрава нескользящая гумена подметка прави тези гуменки за момчета, по-малко деформируемыми и амортизирующими, когато децата са активни. 【Защита на глезена】 Тези спортни обувки за момчета снабдени с подплата на петата и язычке, за да е облегать детска глезена и предотвратяване на триене на крака. 【Лесно се побира / се отстранява】 Регулируема закопчалка на една кука и контур позволява на бебето лесно се облича и да стреля на тези обувки за тенис за момчета сами. 【Съвети】 Детски маратонки HOBIBEAR стилни и функционални, те са идеално подходящи за бягане, спортни или ежедневни чорапи.Моля, проверете таблицата с размерите, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки