.

.

Boao 6 Бр. Силиконов Тампон за каботажните, подложка за горещи чинии, Държач за тенджери, поставка за лъжици и ръкохватки за буркани (Цвят на A, стил A)

Boao 6 Бр. Силиконов Тампон за каботажните, подложка за горещи чинии, Държач за тенджери, поставка за лъжици и ръкохватки за буркани

BGN 7.55

Брой продукти
На склад

винилОбласт на приложение : силиконови подложки са подходящи за отваряне на повечето видове бутилки и предотвратяват подхлъзване чаши, чинии и съдове за растения, устойчиви на топлина или студ.Материал : силиконова подплата изработен от мека PVC, имат формата на мс и притежават добра функция за плъзгане.Тема : лесен за съхранение и здрав, сгъва на руло или вешается на куката, лесен за почистване ръчно и сигурен в миялна машина, тествана за устойчивост на многократни навиване и знания. Размер : кръгла подставочный мат е прибл. 7x7 см, което е достатъчно за повечето размери на ръцете. Количество : 6 бр. гумена подложка-поставка, различни цветове по ваш избор, ще придадат на вашия дом весела атмосфера и живи бижута. Силиконов тампон за каботажните от 6 теми, подложка за горещи чинии, през цялата титуляр за тенджери, поставка за лъжици и ръкохватки за консерви, 7 x 7 инча Характеристика : Подложка за кухненски каботажните е изработен от мек PVC, има формата на сот и има добра функция за плъзгане.Лесно се съхранява и издръжлив, навивам на руло или да виси на кука, просто се измива на ръка и се мият в миялна машина, проверени за устойчивост на многократни навиване и знания.Предназначение : Добри инструменти за дома и кухнята за отваряне на повечето видове бутилки и предотвратяване на подхлъзване чаши, чинии и съдове за растения, защита от прекомерна топлина или студ.Приложение : Използвайте като подложки, можете да сложите гумени подложки за маса за хранене на открито, домашен маса за хранене, кухня, хладилник, барную багажник и т., Те са достатъчно големи за използване на ръце от всякакъв размер.Технически спецификации : Цвят : многоцветен Материал : Спондж от PVC Диаметър : 7x7 см/18x18 см Помещение включва : 6 х силиконови подложки.

Други функции

Най-добри сделки