.

.

Изберете целофан за батерия 60 мм Плоска Ширина, Термоусадочную Черна Тръба с Дължина 7,5 м, Защитно Фолио за RC Lipo Батерия 1 бр.

Изберете целофан за батерия 60 мм Плоска Ширина, Термоусадочную Черна Тръба с Дължина 7,5 м, Защитно Фолио за RC Lipo Батерия

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

【Премиальное качество】 : Нашите термосвиваеми тръби са сертифицирани от UL с напрежение до 600 и 257 градуса по Фаренхайт, което осигурява тяхната безопасност и надеждностТемпература на свиване : 80 ℃; Скорост на свиване : ≥48 ± 5%, дължина : 7,5 м; материал : PVC, Тип на продукта : Случайна тръба Тръба от PVC, Номинално напрежение : 300, температурен обхват : -40 ℃-105 ℃. 【Характеристики】 : Нашите термосвиваеми тръби притежават предимствата на добра електрическа изолация, добра стягане и устойчивост на корозия. Термосвиваеми тръби от PVC - това е тонкостенный евтин материал, притежаващ добри електрически и механични характеристики, отлична защита на околната среда, изолация, стабилна производителност, както и бързо свиване. 【Използването на 】 : Нашите термосвиваеми тръби позволяват да се избегнат тези проблеми и да ви осигури нежна връзка.Той има добър коефициент на термоусадки, той ще свиване до 1/3 от оригинала и може да се затопли само с помощта на сешоар или топлинен пистолет. 【Широко приложение 】 : може да се използва за защита на запоени съединения, етикетиране групи линии, спортни стоки, електроника и потребителските стоки. защита на причините за електрически капацитет, съпротивление и др 【Забележка】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ги решим.Моля, сложи този продукт на хладно място, за да се избегне деформиране заради високата температура. 【Премиальное качество】 : Нашите термосвиваеми тръби са сертифицирани от UL с напрежение до 600 и 257 градуса по Фаренхайт, което осигурява тяхната безопасност и надеждност.Температура на свиване : 80 ℃; Скорост на свиване : ≥48 ± 5%, дължина : 7,5 м; материал : PVC, Тип на продукта : Случайна тръба Тръба от PVC, Номинално напрежение : 300, температурен обхват : -40 ℃-105 ℃. 【Характеристики】 : Нашите термосвиваеми тръби притежават предимствата на добра електрическа изолация, добра стягане и устойчивост на корозия. Термосвиваеми тръби от PVC - това е тонкостенный евтин материал, притежаващ добри електрически и механични характеристики, отлична защита на околната среда, изолация, стабилна производителност, както и бързо свиване. 【Използването на 】 : Нашите термосвиваеми тръби позволяват да се избегнат тези проблеми и да ви осигури нежна връзка.Той има добър коефициент на термоусадки, той ще свиване до 1/3 от оригинала и може да се затопли само с помощта на сешоар или топлинен пистолет. 【Широко приложение 】 : може да се използва за защита на запоени съединения, етикетиране групи линии, спортни стоки, електроника и потребителските стоки.

Други функции

Най-добри сделки