.

.

GUANGMING - Комплект Фрезоване бита с по езика и канавкой 35 бр., Машина за заваряване с обработка на дървен материал от сплав с Кутия За Съхранение, Комплект Фрезоване би?

GUANGMING - Комплект Фрезоване бита с по езика и канавкой 35 бр., Машина за заваряване с обработка на дървен материал от

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

35 бр Основната конструкция от закалена твердосплавной стомана с покритие покритие, здрава и с дълъг срок на служба.Точно преработени остри видий нож почистват се и внимателно се нарязва на всички видове дървен материал с изключително висока устойчивост на топлина.Идва с алуминиева кутия за съхранение и лесно транспортиране. Фланец подшипниковый валяк за по-гладко и координирана работа, гъвкав вал 6,35 мм, подходяща за всички модели фрезоване на металорежещи машини.Подходящи за професионално производство ръбове на дограма, почистване, кърпи за определяне и канали за професионални майстори за дограма и любители. Основната конструкция от закалена твердосплавной стомана с покритие покритие, здрава и с дълъг срок на служба.Точно преработени остри видий нож почистват се и внимателно се нарязва на всички видове дървен материал с изключително висока устойчивост на топлина.Идва с алуминиева кутия за съхранение и лесно транспортиране. Фланец подшипниковый валяк за по-гладко и координирана работа, гъвкав вал 6,35 мм, подходяща за всички модели фрезоване на металорежещи машини.Подходящи за професионално производство ръбове на дограма, почистване, кърпи за определяне и канали за професионални майстори за дограма и любители.Добре дошли в нашия магазин, ние имаме широка гама от стоки за вас избор.Комплект фрезоване бита 35 бр. Дървообработващи инструменти, определяне на торцевая машина с алуминиева предавателна кутия, fresa с V-образно пазом, машина за заваряване с дървообработване. : Този пълен набор от карбид тренировки трябва да отговарят на всички нужди.Тези ножове е възможно да се изострят, ако е необходимо.Заваряване с бързорежеща стомана улеснява товарене и разтоварване.Гладко рязане, я не лесно да се разделят.Произведени с използване на капсуловани лагери, които са включени в комплекта изработени по поръчка на алуминиеви куфари с дръжки и закопчалка за двоен бутон.Спецификация : Име : комплект от 35 теми с дръжка 1/4 жълт цвят.Материал : сплав. Размер : 350 mm * 180 мм * 9 mm. Идеален за професионално производство ръбове на дограма, почистване, кърпи за определяне и канали за професионални майстори за дограма и любители.Съдържание на пакета : 35 бр. x Комплект ножове за фреза. Поради разлика в настройките на монитора и ефект осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

Други функции

Name:
35 piece set 1/4 handle yellow.
Material:
Alloy.
Size:
350mm * 180mm * 9mm.
Weight:
1.7 kg.
Suitable for professional woody engineering edges, trims, wipes and grooves for professional woody masters and amateurs.:
Package content:
35 pcs x Router Bits set.:
1pcs x box.:
Notes:
1. Due to the difference of the monitor and the effect of light, the actual color of the item may be slightly different from the color shown in the pictures. Thank you!:
2. Allow a slight measurement deviation due to manual measurement. :
Най-добри сделки