.

.

Набор от инструменти Preciva Grommet, Преносими Ръчни Клещи с двойна Глава, Комплект за Рекламен Плакат, Банер, Преносим Ръчен Перфоратор с 400 бр Сребърни Втулок 3/8 инча, 1/4 ?

Набор от инструменти Preciva Grommet, Преносими Ръчни Клещи с двойна Глава, Комплект за Рекламен Плакат, Банер, Преносим

BGN 21.46

Брой продукти
На склад

【Замяна конструкция с двойна глава】 Нашия набор от инструменти за уплътнения е в два размера на главичката, на които може да се замени, съответно по 6 мм и 10 мм, корона свалящ се, когато се появява матрица карти, може лесно да се разглобява и да се съберат обратно, я по-удобно да се прилага, нашите клещи са специално разработени за вас, това е вашият най-добър избор 【Гуманизированный дизайн】Дръжка, изработена от противоскользящего инженеринг гумен материал, притежава антифрикционными свойства, не се плъзга и лесно да се запази, решаване на вашите проблеми. 【Спестете енергия】 В сравнение с перфоратором за ушек, представени на пазара, предимство се състои в това, че той е снабден със собствен механизма на палеца, който може да намали натиска на ключалката и да постигнете ефекта на спестяване на труд, който лесно може да се използва както от мъже, така и жени. 【Магнитна форма】Гъба тези клещи с облицовки магнитни за бързо и надеждно определяне на ухо и шайби, така че можете да повишите ефективността на работата, кликнете върху нея само с една ръка. 【Ценен продукт】може да се използва за банери от PVC, tarps, дрехи, чанти и своята практика и т. 30 дни без причина за връщане или замяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!. 【Замяна конструкция с двойна глава】 Нашия набор от инструменти за уплътнения е в два размера на главичката, на които може да се замени, съответно по 6 мм и 10 мм, корона свалящ се, когато се появява матрица карти, може лесно да се разглобява и да се съберат обратно, я по-удобно да се прилага, нашите клещи са специално разработени за вас, това е вашият най-добър избор. 【Гуманизированный дизайн】Дръжка, изработена от противоскользящего инженеринг гумен материал, притежава антифрикционными свойства, не се плъзга и лесно да се запази, решаване на вашите проблеми. 【Спестете енергия】 В сравнение с перфоратором за ушек, представени на пазара, предимство се състои в това, че той е снабден със собствен механизма на палеца, който може да намали натиска на ключалката и да постигнете ефекта на спестяване на труд, който лесно може да се използва както от мъже, така и жени. 【Магнитна форма】Гъба тези клещи с облицовки магнитни за бързо и надеждно определяне на ухо и шайби, така че можете да повишите ефективността на работата, кликнете върху нея само с една ръка. 【Ценен продукт】може да се използва за банери от PVC, tarps, дрехи, чанти и своята практика и т. 30 дни без причина за връщане или замяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!.

Други функции

Най-добри сделки