.

.

50шт Конопатящий капачка за тюбиков за запечатване на Конопатящих на капсули, Подходящи за 99% размери конопатящих тюбиков (50)

50шт Конопатящий капачка за тюбиков за запечатване на Конопатящих на капсули, Подходящи за 99% размери конопатящих тюбиков (50)

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Конопатящий капачка за уплътняване на】 Конопатящие шапки са герметизируют отворени тръби за конопатки, запазват мерки и теглилки свеж, предотвратява попадането на въздух и влага в тубичка за конопатки или бутилка и осигуряват чисто и просто решение за конопатки, боя, мерки и теглилки, лепило, креда или на всеки контейнер върху рафта, който искате повторно запечатване 【Спестете своите пари】Конопатящий капачка запазва конопатку и лепило пресни, чисти, подходящи за повторна употреба и служат по-дълго, като същевременно се спестяват много пари. 【Висококачествени материали】 оборудване запечатване на кутията за херметична тръба е направена от висококачествен латекс с добра еластичност и има добър уплотняющим ефект, за да се запази мерки и теглилки е прясно и да се предотврати попадането на въздух и влага в герметичную тръба или бутилка. 【Лесна употреба】 Поставете сгънати капачка за запазване на напрежение на отворена туба или бутилка за запечатване и размотайте му, след което туба вече ще бъдат запечатани.Когато ви се наложи да го използват отново, лесно се търкаля и може да се използва повторно. 【Широк спектър от приложения】 Средство за уплътняване на конопатки подходяща за почти всякакъв размер на тръбата за конопатки, тубичката с лепило, самоклеящегося материал, или нещо друго, което имате на рафта, той също така е идеален воздухозаборником за пневмоинструмента и капачка за флумастер.Отличен за конопатки акрилни, полиуретанови и силиконови тръби. 【Конопатящий капачка за уплътняване на】 Конопатящие шапки са герметизируют отворени тръби за конопатки, запазват мерки и теглилки свеж, предотвратява попадането на въздух и влага в тубичка за конопатки или бутилка и осигуряват чисто и просто решение за конопатки, боя, мерки и теглилки, лепило, креда или на всеки контейнер върху рафта, който искате повторно запечатване. 【Спестете своите пари】Конопатящий капачка запазва конопатку и лепило пресни, чисти, подходящи за повторна употреба и служат по-дълго, като същевременно се спестяват много пари. 【Висококачествени материали】 оборудване запечатване на кутията за херметична тръба е направена от висококачествен латекс с добра еластичност и има добър уплотняющим ефект, за да се запази мерки и теглилки е прясно и да се предотврати попадането на въздух и влага в герметичную тръба или бутилка. 【Лесна употреба】 Поставете сгънати капачка за запазване на напрежение на отворена туба или бутилка за запечатване и размотайте му, след което туба вече ще бъдат запечатани.Когато ви се наложи да го използват отново, лесно се търкаля и може да се използва повторно. 【Широк спектър от приложения】 Средство за уплътняване на конопатки подходяща за почти всякакъв размер на тръбата за конопатки, тубичката с лепило, самоклеящегося материал, или нещо друго, което имате на рафта, той също така е идеален воздухозаборником за пневмоинструмента и капачка за флумастер.

Други функции

Най-добри сделки