.

.

Вилица за хранене I Forking Love You, Вдъхновяваща Щепсел със Забавен Надпис, Подарък за гаджето, Приятелката си, Него, Нея, Съпруг, Съпруга, Скъпа Сватба, Годишнина, Подаръц?

Вилица за хранене I Forking Love You, Вдъхновяваща Щепсел със Забавен Надпис, Подарък за гаджето, Приятелката си, Него, Нея,

BGN 9.99

Брой продукти
На склад

описание : Тази вилица от неръждаема стомана е здрава и трайнаМного подходящ е за ежедневна употреба в хотели, ресторанти, развлекателни заведения, празнични вечери и т. са Изработени от висококачествена неръждаема стомана, гарантират вашето здраве, не са податливи на корозия, издръжливи и трайни и може да продължи няколко години Чист, елегантен външен вид, гладка повърхност и огледално полиране правят тези вилици винаги ослепителен.Модерните прибори от сребро могат да бъдат идеално се комбинира с ваше разположение посуда и придаване на блясък на вашите ежедневни вечеря.Тези вилици са с добро тегло и дължина, те не са прекалено тежки, не са твърде леки, добре балансирани и ги удобен за хващане.Размер на продукта : дължина 21 см Материал : неръждаема стомана Цвят : сребристо Стил : както е показано в комплект : 2 вилици?Изберете опаковката, която е подходяща за вас?забележка : 1. Поради разлика в светлина и цвят на екрана на проекта може да се различават малко от изображението. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 0,5-2 см.

Други функции

Най-добри сделки