.

.

N/A 6 Броя Катарами за салфетки от сплав във формата на сърца, Пръстен за салфетки, Кърпа, Кърпа, Прибори за хотела маса (Цвят: сребърен размер: един размер)

N/A 6 Броя Катарами за салфетки от сплав във формата на сърца, Пръстен за салфетки, Кърпа, Кърпа, Прибори за хотела маса (Цвят: сребърен

BGN 14.96

Брой продукти
На склад

Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапезаПръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 6 пръстени за салфетки.Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 6 пръстени за салфетки.Функция : Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 6 пръстени за салфетки.Цвят : сребърен Материал : Сплавразмер : един размЕрв комплектът включва : 6 * халки за салфетки забележки : 1. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Идеален за ежедневна и официална декорация на масата.

Други функции

Най-добри сделки