.

.

FEGOCLT Пиенето за Птици Практически Пиенето за Птици Креативна Пиенето за птици, за да проверите за Хранене на Гълъби-Папагали (Цвят: синьо размер: 6 л)

FEGOCLT Пиенето за Птици Практически Пиенето за Птици Креативна Пиенето за птици, за да проверите за Хранене на Гълъби-Папагали

BGN 162.37

Брой продукти
На склад

Изработен от висококачествена материал за дълъг и трайни употребаПодходящ и удобен за птици-домашни любимци, като папагал, гълъб и т. Това е по-удобно и лесно за почистване, ще ви донесе добър опит.Автоматично се осигурява на птиците чиста вода, и я лесно да се прекъсне.Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Подходящ за магазин за домашни любимци, у дома или на зоологическата градина.Характеристики е Изработен от висококачествен материал за дълъг и трайни употреба.Подходящ и удобен за птици-домашни любимци, като папагал, гълъб и т. Това е по-удобно и лесно за почистване, ще ви донесе добър опит.Автоматично се осигурява на птиците чиста вода, и я лесно да се прекъсне.Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Подходящ за магазин за домашни любимци, у дома или на зоологическата градина.Цвят : Бяло и синьо.Материал : пластмаса. Размер : 38x19x19 см/15x7,5x7,5 инча. Капацитет : 6 л. на Опаковъчни sheet1 х пиенето за птицыиз-за ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж.

Други функции

Най-добри сделки