.

.

Ултразвукова Дифузор Етерично Масло Cosiki, Скъпа Форма, Лещи за Ароматерапия с Валежи и Мъгла, е Тънка Работа, Подаръци за Офис лека нощ (Бял)

Ултразвукова Дифузор Етерично Масло Cosiki, Скъпа Форма, Лещи за Ароматерапия с Валежи и Мъгла, е Тънка Работа, Подаръци за Офис лека нощ (Бял)

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Лека нощ : Това е и нощна светлина, който е много подходящ за четене и сън, създаване на романтична атмосфера НАНО, разпределението на мъгла : благодарение на технологията ултразвукова висока честота на вибрация молекулите на водата и маслото напръскани, хидратиращ и ароматизируя въздух, което прави кожата по-комфортен.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Тази аромалампа - идеалният подарък за вашите приятели или членове на вашето семейство, елегантен и практичен подарък!.ПРИЛОЖИМИ СЦЕНАРИИ : Ароматерапевтични дифузер подходящ за офис, спалня, детска, практикуване на йога, на дома, на сън, медитация или други места.Скъпа форма : Това етерично масло притежава в хубава форма, нежна и сладка, малка, че можете да поставите в хола си, красива декорация за дома.Лека нощ : Това е и нощна светлина, който е много подходящ за четене и сън, създаване на романтична атмосфера. НАНО, разпределението на мъгла : благодарение на технологията ултразвукова висока честота на вибрация молекулите на водата и маслото напръскани, хидратиращ и ароматизируя въздух, което прави кожата по-комфортен.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Тази аромалампа - идеалният подарък за вашите приятели или членове на вашето семейство, елегантен и практичен подарък!.ПРИЛОЖИМИ СЦЕНАРИИ : Ароматерапевтични дифузер подходящ за офис, спалня, детска, практикуване на йога, на дома, на сън, медитация или други места.Скъпа форма : Това етерично масло притежава в хубава форма, нежна и сладка, малка, че можете да поставите в хола си, красива декорация за дома. Скъпа форма : Това етерично масло притежава в хубава форма, нежна и сладка, малка, че можете да поставите в хола си, красива декорация за дома. НАНО ОСВОБОЖДАВАНЕТО на МЪГЛА : благодарение на технологията ултразвукова висока честота на вибрация молекулите на водата и маслото напръскани, хидратиращ и ароматизируя въздух, което прави кожата по-комфортен. Лека нощ : Това е и нощна светлина, който е много подходящ за четене и на сън, чрез добавяне на романтична атмосфера. Приложими сценарии : Дифузор за ароматерапия подходящ за офис, спалня, детска, практикуване на йога, на дома, на сън, медитация или други места. Идеален подарък : Тази аромалампа-идеалният подарък за вашите приятели или членове на вашето семейство, елегантен и практичен подарък! Спецификация : Тип на продукта : ултразвукова дифузор етерични масла Материал : abs Размер на продукта : прибл.

Други функции

Най-добри сделки