.

.

TOANWOD, 16 бр., Набор от играчки-брелков със сърца, Силиконови Сувенири за партита за деца 4-8 години, чувствителен на Допир играчка за облекчаване на стреса за децата с а?

TOANWOD, 16 бр., Набор от играчки-брелков със сърца, Силиконови Сувенири за партита за деца 4-8 години, чувствителен на Допир играчка

BGN 60.99

Брой продукти
На склад

100% Силикон ❤️【Материал, което е благоприятно за кожата】 Ключодържател Toanwod сърце pop, изработени от висококачествен силикон, ще се погрижи за вашата чувствителна кожа.Създайте сигурна света на играчките за малкото си любовник.Всеки от тях е оборудван здрава верига, което спестява време на монтажа. ❤️【Уникален дизайн на цвят】Цвят, разработен от висш един оцветител, специално за подаръци за Свети Валентин.Очите на хората бързо се привличат от ярките цветове на ключодържател сърце pop ключодържател.Направете романтичен подарък на семейството си или приятели. ❤️【Отлично средство за облекчаване на стреса】 Набор от играчки-непосед Toanwod 16 бр. е ефективна за намаляване на стреса.Особено полезен е за хората с аутизъм и ADHD.Подходяща за един човек с недостатък внимание и загриженост.Удобно докосване и приятно "хлопающий" звук предоставят по-приятна обратна връзка. ❤️【Забавление в поп-брелке】Ключодържател сърце pop малък и лек.Може да се използва за украса на ключове, раници и т., Отличен, подходящ за използване в дома, в офиса, в клас, по време на пътуване или дори в движение. ?【Идеална идея за подарък】 Уникален подарък за вашите приятели или семейство.Цветна силиконова играчка-непоседа идеален за подаръци за Свети Валентин, подаръци за гостите на сватбеното парти, подарък за годишнина за нея, студентски награда и играчки в ковчега на гръдния кош.

Други функции

Най-добри сделки