.

.

Soqool Лепило Подплата на Рафтове, Стикер на Задния панел, Маслостойкая Стикер, Водоустойчив Стикер, Стикер от Алуминиево Фолио за Домакински кутии / Шкафове/Плот от 15.

Soqool Лепило Подплата на Рафтове, Стикер на Задния панел, Маслостойкая Стикер, Водоустойчив Стикер, Стикер от Алуминиево Фолио за Домакински

BGN 5.19

Брой продукти
На склад

【Стикер от алуминиево фолио】 Може да се използва като тапет / притурки за рафтове и т, Тези декоративни облицовки са подходящи за кухненски шкафове, облицовка на рафтове, чекмеджета шкафа, занаяти, тумбочек, библиотеки, врати, гардеробных, сервантов, на гърба. 【Самозалепващи втулки 】 са Лесни за използване.Дизайн на самозалепващи основи, просто отклеивается и поставили, не се нуждаят от допълнително лепило, добре се пази и не се плъзга.Тази самозалепваща хартия е много лесно да се намали или да се премахне. 【Стикер на задния панел кухня】 Анти-маслена, пылезащитная и водоустойчив стикер, устойчива на топлина и влага.Много лесни за почистване!. 【Размер и материал】 е Изработен от висококачествен PVC материал, ширина 15,7 инча и дължина 78,7 инча (40 см * 200 см), 1 ролка.Тази декоративна данни за контакт с хартия могат да бъдат отрязани по размер на помещения, мярка, преди да купите. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 на Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет.Обадете се или ни пишете на електронната поща по всяко време, за да получите подкрепа, ако имате някакви проблеми с нашия продукт!.

Други функции

Най-добри сделки