.

.

Многосуставные Воблери за Риболов на Костур, Бавно Потъва Сегментирани Примамки За Риболов на Костур, 85 мм, Комплект Drowning Стръв за Пъстърва, Костур, 3-инчов Пластмас

Многосуставные Воблери за Риболов на Костур, Бавно Потъва Сегментирани Примамки За Риболов на Костур, 85 мм, Комплект Drowning Стръв

BGN 13.29

Брой продукти
На склад

1 6 Сегменти Реалистични примамки.Разработени с 6 сегментированными корпусными секции, стръв за улов на костур могат бавно да потъва и се осигури естествено S-образно движение, когато плават на всяка скорост, което допринася за по-бързото поклевкам. Широко приложение.Тези примамки за риболов на костур може да се използва широко за улов на риба, костур, жълт костур, плотвы, пъстърва, мускус, снука, щука, сьомга и т. Тези воблери са подходящи както за солени, така и за прясна вода и добре работят във всички слоеве на водата, както и може да се използва за океана на риболов с лодка, океана на риболов на скалите, на океана плажната риболов. Изкуствени примамки висока степен на имитация.Благодарение на реалистично 3 D глазкам и корицата на перлената пудра този воблер изглежда толкова нежна и лъчезарна, че прилича на истинска риба.Идеална стръв за рибата, която е лесно да се изневерява на целеви риби.Живи цветове и реалистичен воблер с реалистични плуване риба-стръв за привличане на рибите, които могат да се използват както в морска, така и в сладководна вода. Избор на рибаря.Той е преносим, не се нуждае от презареждане и е подходящ за всички слоеве на водата.Да хванеш голямата риба е лесно, независимо от това, дали сте начинаещ или професионалист.Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви служи в продължение на 24 часа. 6 сегменти реалистични примамки.Разработени с 6 сегментированными корпусными секции, стръв за улов на костур могат бавно да потъва и се осигури естествено S-образно движение, когато плават на всяка скорост, което допринася за по-бързото поклевкам. Широко приложение.Тези примамки за риболов на костур може да се използва широко за улов на риба, костур, жълт костур, плотвы, пъстърва, мускус, снука, щука, сьомга и т. Тези воблери са подходящи както за солени, така и за прясна вода и добре работят във всички слоеве на водата, както и може да се използва за океана на риболов с лодка, океана на риболов на скалите, на океана плажната риболов. Изкуствени примамки висока степен на имитация.Благодарение на реалистично 3 D глазкам и корицата на перлената пудра този воблер изглежда толкова нежна и лъчезарна, че прилича на истинска риба.Идеална стръв за рибата, която е лесно да се изневерява на целеви риби.Живи цветове и реалистичен воблер с реалистични плуване риба-стръв за привличане на рибите, които могат да се използват както в морска, така и в сладководна вода.

Други функции

Item name:
Multi jointed swimbaits bass
Material:
Plastic
Color:
Yellow
Size:
85mm/ 3.35inches
Application:
For catch bass, yellow perch, walleye, pike, Muskie, roach, trout, etc
Package:
1. The high quality hard swimbaits made of ABS material can withstand the wear and tear from fighting fish:
2. 6-segment jointed to enhance the life-like swimming action, which causes the lure to swim in a side-to-side motion:
3. The multi-section swimbaits help to keep a bass hooked during the fight by eliminating the leverage they have when trying to shake off a full-body bait:
4. The fishing baits has a variety of realistic swimming styles, no matter what fishing method is used, it can swim lifelike in any water column:
5. Soft and flexible big tail strongly swings and creates natural swimming action in water can easily attract bass, trout, perch, crappie, pike, walleye, mandarinfish, etc.:
Най-добри сделки