.

.

Корпус контролер BVCDF PS5 Силиконов калъф с покритие срещу плъзгане с главни букви за палците, който е Съвместим с wi-fi геймпадом Playstation 5, Разменени калъф за джойстик (ц?

Корпус контролер BVCDF PS5 Силиконов калъф с покритие срещу плъзгане с главни букви за палците, който е Съвместим с wi-fi геймпадом

BGN 40.99

Брой продукти
На склад

Идеална : най-добре днес; Изцяло прилепнала вълни от всички посоки; Правилно седи на всички скобиУникална тъчпад под формата на предния панел придава на вашия контролер много повече индивидуалност, отделяйки го от останалите.Увеличава вашата печеливша издръжливост и впечатления, благодарение на высококачественному мека силиконовому материал, който е удобен.Подходящ за съвместимост с контролер PS5, предоставящ достъп до всички бутони, триггерам и портове за свързване. Точно рязане 1 : 1:Обвивка е облегает контролер, като осигурява достъп до всички бутони, триггерам и джойстикам.Не-хлъзгава повърхност силиконова ръкохватка изработена в ергономичен дизайн guardian edition, а долната част на вътрешната странична ръкохватка е с малки издатини, които увеличават удобството и придават уникален външен вид.Съвместимост Съвместим с контролера на Sony Playstation 5 dualsense пакет включва : 1 бр. калъфче за кожата + 2 бр. капачки за джойстик за контролери PS5 dualsense (контролер в комплекта не са включени) Уникални сменяеми бутони за даване на контролера на по-голяма индивидуалност, отделяйки го от останалите.

Други функции

Най-добри сделки