.

.

Potholder Cabilock Potholder за фурна Силиконови кухненски ръкавици за фурна 2 Опаковки на Дръжката на Чайника Капачка на дръжката на Чайника Капачка на дръжката на Чайника муф?

Potholder Cabilock Potholder за фурна Силиконови кухненски ръкавици за фурна 2 Опаковки на Дръжката на Чайника Капачка на

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ ТИТУЛЯР ЗА чайника НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ титуляр за чайника.Пратката включва 2 х защитни своята практика Характеристики -Разработен със специални завързани катарами, лесно се нанася и не пада. -добър текстилен материал осигурява добър ефект на топлоизолация за вас. - Материал : плат - Калъф е направен от добър материал, който е траен и практично за по-дълга употреба. - Можете да го използвате на дръжки мебели през зимата, като предотвратява замръзване. - Цвят : Различни цветове - изработени от висококачествен материал, който гарантира отлична защита и комфорт, идеален за използване във вряща вода. - Размер : около 11,00 X5,50 X2,00 см / 4,32 X2,16 X0,79 инча Информация за стоки, ако търсите практично покритие за дръжката на чайника срещу изгаряния и за защита на ръцете при преваряване на вода.Този продукт ще се превърне за вас разумен избор.Това термоизолированная капак за дръжката на чайника, изработени от висококачествен материал, който има добра износоустойчивост.Подходящи за използване в домашна кухня.

Други функции

Най-добри сделки