.

.

Компресия чорапи cerpite с цип - 2 Чифта Компрессионных Чорапи с отворени пръсти за Мъже и Жени 15-20 мм живачен стълб.календар.

Компресия чорапи cerpite с цип - 2 Чифта Компрессионных Чорапи с отворени пръсти за Мъже и Жени 15-20 мм живачен стълб.календар.

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

75% полиамид, 25% ликра ? Най-добрата идея за подаръци за вашите приятели и семейство! - Моля, проверете таблицата размери!?. ✨ КОМПРЕСИЯ ЧОРАПИ с цип за мъже И ЖЕНИ - компресия чорапи с цип, с наклон 15-20 мм живачен стълб. могат да се възползват максимално изтръгне глезена и постепенно намаляване на натиска върху долната част на крака.Това намаляване на налягането може да се намали венозен връщане на долните крайници и ефективно да се намали или да се подобри налягане.Сегментированное налягане, спомага за по-пълното навлизане на нашите клетки на кръвта. ✨ ВИСОКО КАЧЕСТВО си СТРУВА ВСЕКИ СИ ПЕНИ За предотвратяване на тромбоза на дълбоките вени, при пациенти с продължителни спално режим .При продължително стоене, седене и тежка физическа работа компресия чорапи могат да намалят дискомфорта на долните крайници и предотвратяване на разширени вени на долните крайници.За хора, които обичат красотата.Медицински еластични чорапи и изпълняват функция на формиране на красиви крака, предотвратяват стягивание на мазнини по краката и дори създават ефект тънки крака. ✨ Три размера И професионален дизайн - 75% полиамид, 25% ликра използвайте висококачествени тъкани от найлон и ликра, удобни и дишащи материи, трайни, за да се гарантира висока надеждност.И всеки чифт чорапи с твърда висококачествена цип за осигуряване на гъсто засаждане.Помага за подобряване на циркулацията на въздуха за подобряване на производителността, три размера могат да се погрижат за избор на повечето хора.Чудесен живот започва с компрессионных чорапи. ✨ НАЙ-НЕВЕРОЯТНИ И ПРЕКРАСНИ ПОДАРЪЦИ, които остават за дълго : учители, служители на пътна полиция, гидам пазаруване, на козметик, на лекарите, на медицинските сестри и т. Хора, които се застояват дълго : ИТ персонал, чиновници, държавни служители и други офис служители дълго стоят или седят : поради мускулната умора и силата на гравитацията кръвта, притока на пищяла неравномерно, както и увеличаването на вискозитета на кръвта води до заболяване на вените на долните крайници. ✨ Най-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ И ВИНАГИ е БЛАГОСЛОВИЯ - нашата компания се надява, че компресия чорапи с цип винаги ще бъде до вас.При всяко недоволство може да бъде гарантирано 100% възстановяване на средства, моля, бъдете сигурни поръчка.Вашето удовлетворение и добро здраве са нашите основни приоритети.

Други функции

Най-добри сделки