.

.

KNOKR Губчатые парцал, веревочная въже с кольцевым край, тежък памучен въже, Търговско Промишлена дръжка, скоба за почистване на пода, мощна въже.

KNOKR Губчатые парцал, веревочная въже с кольцевым край, тежък памучен въже, Търговско Промишлена дръжка, скоба за почистване на пода, мощна

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

★ ВЪРТЕНЕ : Тази наставка за парцал дебела и мека, за предотвратяване на белези на пола и работят им магия от изглажда полДюза въже, може да се върти, което позволява бързо и лесно да се произвеждат дезинфекция, ефективно метене на петна от вода, косата, масло, прах и така нататък. ❤ Силно отстраняване на маркировка на подвижни. ❤ Това трудозатратно, издръжлив и широко се използва. ❤ Висококачествено уплътнение, здраво и износостойкое. ❤ Запознайте се с различни наземни условия. ★ ВЪРТЕНЕ : Тази наставка за парцал дебела и мека, за предотвратяване на белези на пола и работят им магия от изглажда пол.Дюза въже, може да се върти, което позволява бързо и лесно да се произвеждат дезинфекция, ефективно метене на петна от вода, косата, масло, прах и така нататък. ❤ Силно отстраняване на маркировка на подвижни. ❤ Това трудозатратно, издръжлив и широко се използва. ❤ Висококачествено уплътнение, здраво и износостойкое. ❤ Запознайте се с различни наземни условия.Функция : Клирънсът е чист, не оставят следи.Материал : мек материал. Брой парчета : 1 бр.

Други функции

Най-добри сделки