.

.

Аксесоари за баня Motifeur - Керамични Държач за Кърпички с Дървен капак, Декоративна Квадратна Кутия за Салфетки (Бяло и бежово)

Аксесоари за баня Motifeur - Керамични Държач за Кърпички с Дървен капак, Декоративна Квадратна Кутия за Салфетки (Бяло и бежово)

BGN 16.79

Брой продукти
На склад

【Стилен декор за дома】 Декоративен държач за хартия и диспенсер за хартиени кърпички с гланц, бял тисненым корпус с цифри и дървен капак създават луксозни и класически домашен декорКръгли покритие осигурява мекота и приятно усещане при допир. 【Ефективен и функционален】 Лесно презареждане и смяна на празни кутии от салфетки с отворено дъно.Идеалното тегло за лесно издърпване на салфетки и трайно положение. 【Страхотна идея за подарък】 С вкус подбран избор за вашите приятели, семейство, любим, партньор или родител.Прекрасен подарък за нов дом, сватба или празник. 【Направено на съвестта】 Великолепно изделие, произведено от висококачествена керамика.Здрав и издръжлив за ежедневна употреба.Изключително издръжлив за бързо и лесно почистване.Без ръжда и мухъл.Водоустойчивост и защита от надраскване. 【Обмислен размера на】 Държач за кърпички Cube е подходящ за повечето стандартни квадратни кутии за салфетки.Добре ще се впишат във вашата баня, кухня, спалня, работилница, разместится на маса, скрин, прикроватном масата, нощното шкафче, тоалетката резервоара.Размер : Дължина 5.9 инча х ширина 5.9 инча х височина 6,3 инча. 【Стилен декор за дома】 Декоративен държач за хартия и диспенсер за хартиени кърпички с гланц, бял тисненым корпус с цифри и дървен капак създават луксозни и класически домашен декор.Кръгли покритие осигурява мекота и приятно усещане при допир. 【Ефективен и функционален】 Лесно презареждане и смяна на празни кутии от салфетки с отворено дъно.Идеалното тегло за лесно издърпване на салфетки и трайно положение. 【Страхотна идея за подарък】 С вкус подбран избор за вашите приятели, семейство, любим, партньор или родител.Прекрасен подарък за нов дом, сватба или празник. 【Направено на съвестта】 Великолепно изделие, произведено от висококачествена керамика.Здрав и издръжлив за ежедневна употреба.Изключително издръжлив за бързо и лесно почистване.Без ръжда и мухъл.Водоустойчивост и защита от надраскване. 【Обмислен размера на】 Държач за кърпички Cube е подходящ за повечето стандартни квадратни кутии за салфетки.Добре ще се впишат във вашата баня, кухня, спалня, работилница, разместится на маса, скрин, прикроватном масата, нощното шкафче, тоалетката резервоара.Размер : Дължина 5.9 инча х ширина 5.9 инча х височина 6,3 инча.Проектиран с оглед на стил, функционалност и ефективност.

Други функции

Най-добри сделки