.

.

Шкаф за обувки Tribesigns, Органайзер За съхранение на обувки на 16 двойки с 2 чекмеджета, Бял Шкаф за съхранение на обувки на Ток, Обувки, Тапочек (Бял)

Шкаф за обувки Tribesigns, Органайзер За съхранение на обувки на 16 двойки с 2 чекмеджета, Бял Шкаф за съхранение на обувки на

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Спестяване на пространство】 Компактен дизайн с универсален склад и голям горния рафт позволяват лесно почиствани и поддържани в тесни коридори или спалните, действайки като перфектната поставка за бижута 【Достатъчно място за съхранение на】В този тънък обувката шкаф с 2 чекмеджета могат да се съхраняват до 16 чифта обувки. (Зависи от ръста и размера на обувките.) Лентата във всяко отделение може да се регулира или да се снима в съответствие с вашите различни нужди в съхраняването на обувки.Докато горната повърхност и чекмеджето са идеални за рамки за картини, ключове, портфейл и други малки предмети. 【Дълготраен и атрактивен външен вид】 Този шкаф за съхранение на обувки, изработени от висококачествена дървесина, не само элегантен, но и здрава и проектирана за по-дълъг срок на служба.Бяла повърхност тесен шкаф обувки внимателно да балансира всеки стил на обзавеждане. 【Устройство за предотвратяване на преобръщане】 За допълнителна сигурност комплектът включва устройство за предотвратяване на преобръщане, които са лесни за монтиране, просто вземете съотборник и отвертка, и те ще бъдат готови до използването на по-малко от час. 【Отдолу пространство】 Нашият модерен шкаф за обувки с високо дъно 6,3 инча не само осигурява допълнително пространство за съхранение на вашите ежедневни двойки, но и позволява на робота-подметальщику лесно да се влиза и излиза за почистване на пода, за да поддържа реда в дома си. Забележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Други функции

Най-добри сделки